maanantai 28. lokakuuta 2013

Ope käski...


...jatkaa omia projekteja sen jälkeen kun saa hänen tunnille antamansa tehtävän tehtyä. Se varmaan tarkoitti kouluun liittyviä peliprojekteja, mutta minäpä jatkoin Veijari-projektiani. ,-) Tässä siis tänään 3D-ohjelmoinnin ohessa kirjoitettu osa, olkaa hyvät:

Aiemmat osat
Osa 25: Kauhuyö


Harri oli kovin kiintynyt pikkusisaruksiinsa, ja poika osallistuikin mielellään näiden hoitamiseen.

Kirjahyllyjä riittää nyt, kun Orlandokin on saanut ihmehyllyn urapalkintona. Taidan kyytsätä toisen hyllyn Harrin mukana Veijareiden osakuntatontille, niin pääsee porukka sielläkin ansaitsemaan helpommin taitopisteitä. ,-)

Orlando vaan on niin tukeva. .-D Noo, mun mielestä sille sopii tuollanen isompi maha. .-3


Itkevä vauva on surullinen näky, eikä se kovin kivalta kuulostakaan. .-( Nykyään yöhoidot ovat siirtyneet Varman harteile, kun Orlandolla on töitä heti aamusta. Eipä tosin Orlando nukkua voinut, kun vauvojen itku herätti hänet jokatapauksessa..

Harri yrittää ottaa kontaktia luokkansa tyttöihin mutta jostain syystä pikkusisarusten kanssa leikkiminen ja ahkera taitojen opiskelu ei tehnyt pojasta suosittua tyttöjen keskuudessa.


Hui apua! Vaikka perhe on aimminkin joutunut haamusäikytysten kohteeksi, osaavat nuo haudantakaa palaavat simit aina järkyttää vielä elävien kirjoissa olevia. Varma raasu säikähti niin pahasti että tuupertui elottomana lattialle. Orlando riensi hätiin niin pian kuin pääsi ja aneli Viikatemiestä säästämään vaimonsa hengen.

Huh, Varma pelastui!


Valio ei kuitenkaan lopettanut haamuiluaan vielä siihen, vaan seuraavaksi uhriksi joutui Orlando. Ja taas hengiltä vievä säikytys. D-.


Puuh, Varma teki miehelleen saman kuin tämä hänelle: pelastus! Muu perhe ei tosin näytä iloiselta: Harri itkee ja Varmakin haavailee toisesta miehestä.

No tietenkin kaikki iloitsivat siitä, että Orlando jäikin henkiin. .-) Varma ja Orlando halasivat pelottavien hetkien jälkeen toisiaan ja lupasivat etteivät jätä toisiaan pulaan.


Helpotuksesta huokaistiin liian aikaisin, nyt on nimittäin Harrin vuoro. .-s Varma riensi toistamiseen polvilleen Viikatemiehen eteen. Anelu ei ollut yhtän helpompaa toisella kerralla, sillä Viikatemies alkoi olla jo kärttyinen jatkuvasta ravaamisesta samalla tontilla yhden illan aikana ja olisi ollut valmis viemään kuolleen simin samantien pois.

Ihan kuin Valio nauttisi tästä >.-P Tai ehkä hän haluaisi koko perheensä kanssaan siihen paikkaan missä nyt itse kuolleena elelee..


Puuh, Viikatemies oli valmis armahtamaan Veijareita vielä kerran! Ajatella, jos kaikki säikytetyt olisivat kuolleet, sehän olisi ollut tämän LC:n loppu! Perijäpari + teini kuolivat ja sossu veisi vauvat pois. Harri vammantui pelastumisensa jälkeen ja söi seisaallaan ruokansa loppuun.

Varma sekosi pelottavasta yöstä ja tarvitsi terapeutin apua käsitelläkseen saamisiaan traumoja. Terapeutti saikin nopeasti hoidettua masentuneen simin taas kuntoon. .-)

Huh, pelatessa kyllä pelästyin, mutta onneksi kaikki selvisivät hengissä. .-D Tosi villillä mielellä Valio kyllä oli, koko ajan kummittelemassa. .-s Hmm, mitähän sitten lopputunniksi keksisi, vielä 1 ½ tuntia koulua, ellei ope päästä aikaisemmin niin kuin tolla on usein tapana. .-D Se ei haittais yhtään, mun pitäisi ehtiä käydä tänään kaupassakin.. Saatan tosin ryhmänohjaajan keskusteluun joutua tänään, ellei se ope taas unohda.. No joo, katotaan saisinko tehtyä jotain edistyksellistä tuohon työhöni tai sit alan uutta osaa kirjottaa.. ,-D

Kysymys lukijoille:
Luulitko edes jossain vaiheessa jonkun kuolevan?
Vaihtoehto 1: Joo koko ajan hui!
Vaihtoehto 2: Nääh, Viikatemiehen voittaa aika usein.

3 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Juu, mutta kyllä se on periaatteelinen lupa! Ja kyllähän tämänkin voi laskea ainakin peliin liittyväksi projektiksi. Erilaiset ruumiinmuodot tuovat kieltämättä vaihteluakin peliin, Orlando on ihan söpö mahakumpuineen :3
Senkin viikateviiksi, näpit irti Varmasta! Onneksi Orlando oli valppaana ja vice versa myöhemmin. Mitäs Valiolla on toisen sukupolven perijöitä vastaan? Eikö tällä ole tarpeeksi seuraa?
Siltä tosiaan vaikuttaa, Harrikaan ei säästynyt haamuilulta.

Tarvitset pian manaajan sinne Veijareiden luokse, jos Valio yrittää tuota vielä toisen kerran - tai vaikuttaisiko se, jos hautakivet siirtäisi vielä kauemmaksi talosta?

Jade Essence kirjoitti...

Ainakin Arvo ja Inka eroavat sukupuoleltaan jos eivät kasvojen luustoltaan niin paljon. Varmaan aina kasvun mukana pieniä eroja löytyy lisää - tai ainakin erilaiset vaatteet :D
Oo, Suski vaikuttaa suloiselta ja Harri taitaa olla samaa mieltä. Seuraakohan tästä hieman enemmänkin kuin vain yksi suukko? ;) Siltä näyttäisi, onneksi vanhemmatkin hyväksyivät tytön.

Arvo ja Inka ovat kyllä lapsinakin söpöjä :) Serkuista onkin aina iloa simeille. Ja rehtorikin suhtautui mukavammin taloon, kun pääsi jopa ruokapöytään asti tällä kertaa :D Onneksi toinen kerta onnistui ja yksityiskoulun ovet aukenivat.

Kuuntelin tämän osan kanssa Bananaraman Venusta, ja mieleeni juolahti että se sopisi ainakin jotenkin Suskille... ;)

Kasa kirjoitti...

Haha, sinä käännät aina nuo opettajien puheet minun voitokseni. .--D Tuo on kyllä totta, tämähän on peliin liittyvä projekti!! Jep, sitä jotenkin nykyään luo kaikki simit laihoiksi ja sitten kun kaikki kone-simitkin ovat ruumiinrakenteeltaan laihoja, on lihavia simejä vähemmän. Mut Orlandon plumppi on kiwa. .-D Viikateviiksi. .--D Niinpä, jätäs nyt viiksimies Varma ja Orlando rauhaan! Valio tosiaan taisi ilmaista pettymystään yrittämällä tappaa kaikki, yh. .-s Harrikin säikytettiin kesken ruokailun.. Jaah, enpä ole tuollaista miettinytkään, että haamuilta välttyisi jos hautakivet ovat kauempana talosta, täytyypi testailla! Vastaan tuohon toiseen kommenttiin seuraavassa osassa!