lauantai 5. lokakuuta 2013

Tämä osa...

...sisältää viimein perijän valinnan, joten tekin saatte vähitellen kuvaa siitä, miltä seuraava sukupolvi tulee näyttämään. ,-) Taas käytän välitunnin osankirjoittamiseen, ja ehkä siihen osa oppitunnistakin menee, hups.

Aiemmat osat.
Osa 19: Siihen tehtävään voi valita vain yhden


Osa yritysveijareista on alkanut jo pohtia uutta liikeideaa. Varma kasvattaa kasviksia ja Iivari kalastaa kaupattavaa.

Taudista on vihdoin taidettu päästä eroon, kun olen uskaltanut päästää kaikki näin lähekkäin opiskelemaan. .-D Selvittiinpä siitä nopeasti näissä osissa, pelatessa simit olivat hirmukauan sairaita. .-P

Kaapo oli saanut viimein tarpeeksi robotteja kasaan liikkeen avaamista varten. Aluksi kaupaksi kävivät vain halvat lelutronit mutta vähitellen Kaapo oppi myymään asiakaille myös muita tuotteita.

Säästöä: laitetaan pytty ulos eikä rakenneta erillistä vessahuonetta. Ai mitenniin yrityksen voitolla pysyminen on minulle pakkomielle?

Kaapo löysi kahden salaman seuraa Maisa-nimisestä naisesta! Mammonahimoinen Kaapo saattoi jopa unohtaa yrityksen ylläpidon hetkeksi Maisan saapuessa liikkeeseen. Mies yritti kovasti tehdä tuttavuutta tähän kiinnostavaan naiseen ja pian he olivatkin jo ystäviä. .-)

Nää on ihan mahdottomia possuja, koko ajan syövät jääkaapin tyhjäksi ja joutuu uutta ruokiaa tilaamaan. Huoh, en halua enää isoja perheitä koska ruuan jatkuva tilaaminen vaan on rasittavaa. .-D

Hikkepoika Immanuel on aivan mahdoton kirjafriikki, ja hän on maksimoinut jo useamman taidon. Tällä menolla Immu saa maksimoitua kaikki taidot jo yliopistossa, ei ihan tavallista!

Piia ährää edelleen kukkien parissa. Nyt kun hän joutuu pyörittämään yritystä yksin on hommaa monin kerroin enemmän. Piia on hyvä myymään mutta kassanhoito ja hyllyjen täyttäminen vaativat vielä treenaamista.




Näinhän siinä sitten kävi, että romantiikkapatavoiteriskunta Saija&Riki alkoivat sekoittaa pakkaa hankkimalla muista talon asukkaista rakastettuja pitäen asian salassa sekä toisiltaan että uusien rakastettujen kumppanilta sekä myöhemmässä vaiheessa myös uusilta rakastetuiltaan. Huh, kamala lause. .-D

Muiden tapailun ohessa Saija ja Riki ehtivät toisiaankin huomioida. Tapaamisia järjestettiin lähinnä kahdenkesken, sillä kummallakin oli rakastettuja sen verran paljon ettei kumpikaan halunnut ottaa turkia riskejä ja jäädä kiinni syrjähypystä.

Saija oli vähitellen alkanut hankkia talonulkopuolisistakin miehistä rakastettujaan. Pelehtimään ei tosin vieläkään päästy, sillä aina joku Saijan rakastettu oli paikalla. Olisi ehkä kannattanut hankkia rakastetut ensin muualta ja sitten vasta osakuntatalon väestä..

Ja taa sitä ollaa syömässä! Ryysisruokailuja syntyi usein, kun kaikki halusivat syödä yhtäaikaa. Ruuanlaitosta kiinnostuneet Riki ja Immanuel kokkasivat usein herkkuruokia, mutta jos muut joutuivat kokkausvuoroon olivat ateriat alkeellisempia.
Ja seuraavaksi olisi vuorossa PERIJÄN VALINTA, eli valkkaan suosikkini näiden ehdokkaiden joukosta:


Jonne oli alusta asti suosikkipoikani, mutta yliopistoon tulon jälkeen mies hukkui massaan ja kiinnostukseni häneen hiipui. .-/ Eli Jonne ja Kirsi eivät ole palaamassa perijätontille.

Alvi ei tietenkään voi periä, sillä hän oli alunperin adoptiolapsi. Siispä nyt sanotaan Alville ja Sirkullekin hyvästit.

Klaara ja Kaapo olisivat kiva perijäpari, mutta Kaapo haluaa kuusi lasta naimisiin ja mä en halua uudelleen samanlaista lapsimäärää perijöille. .-D Nää sai kyllä tosi nättejä lapsia, joista muistojeni mukaan on muutama kuva tulossa tarinaankin asti. ,-)

Saija ja Riki olisi kiva perijäpäri, sillä lapsista voisi tulla eri näköisiä syrjähyppyjen takia ja jälkeen päin kaduttaakin vähän, etten Saijaa perijäksi nimennyt, eli ei perijää Saijasta.

Mä oon Immanueliin kiintynyt tosi paljon, mutta kaikesta huolimatta hänkään ei perijäksi päätynyt.

Iivarikin olisi ollut kiva perijä, mutta mies ei ole löytänyt puolisoa. .-/ Oishan sitä aikaa vielä mutta haluaisin päästä perijätontilla heti uutta sukupolvea hankkimaan..

Piia on varmaan mun lemppari geenien puolesta, mutta haluaisin perijän olevan kiva muunkin kuin ulkonäön perusteella. Piia oli kyllä lempparini pitkälle teini-ikään asti, mutta taas yliopisto "pilasi" kaiken.

Kaapokin on yksi naamasuosikkini, muuten mies ei vain herätä kiinnostusta. .-/

Ja


nyt


on


aika



paljastaa



perijä



joka


on..


(keksiikö kukaan muuten tässä kohtaa, ketä ei ole vielä mainittu?)



 Perijä


 siis


 on

 ...


 ...


 ...


 ...


 ...


 ...


 ...


 ...



 ...



 ...



 ...



 ...


 Miksi tää pitää tehdä näin salamyhkäisesti? .-D


 ...


 ...



 ...



 ...



 ...



 ...




 ...



 ...



 ...



 ...



 ...




...


 
VARMA & ORLANDO on seuraava perijäparí! Orlandolla on joo perhetavoite ja pelkään vähän liikavauvoja mutta jos koitetaan pitää lapsimäärä kuitenkin pienempänä seuraavassa sukupolvessa. .-D Varma vei voiton koska olen mahdottomasti tykännyt pelata tämän yritystontilla ja samalla kiintynyt simiinkin. .-) Varma on myös geneettisesti kiva sekoitus vanhempiaan ja eroaa kivasti kantaiskästä ulkonäöllisesti. .-)


Perijän valinta oli tehtävä jo nyt, sillä vanhin kuusikko valmistui nyt yliopistolta, joten pitihän minun tietää, voinko alkaa jo pelaamaan heillä. .-D Yliopistolla kuitenkin jatketaan vielä sen aikaa että Varma valmistuu. .-)

Tää on ihan toivotonta, en oo saanu tuota työtäni kahteen tuntiin edistymään. /-. Pitäis tietty opelta pyytää apua tohon vaikeeseen kohtaan mut en kehtaa enää kun olisi jo aikoja sitten pitänyt kysyä neuvoja.. Pitäisi kai ladata toi työskentelyohjelma kotikoneelle ja harjotella viikonloppuna mut mahtaako siitäkään apua olla. Pöh. Noo, tässä tunnilla on saanut kätevästi muita velvoitteita hoidettua, kuten tämän osan kirjoittamisen, Iloliemen kommentteihin olen vastaillut ja mun ja ehdin lehteänikin edistää jonkun verran. .-D

Kysymys lukijoille:
Varmasta tuli perijä!
Vaihtoehto 1: Jee!
Vaihtoehto 2: Hööh, oisin toivonu jonku muun. .-/

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Yksi vinkki yrityksen voitolla pysymiseen on, että ostaa kamalasti kamaa kotitontilla ja rahtaa ne sitten simien repuissa yritystontille - näin esimerkiksi kattovalojen hankkiminen ei näy menoissa ;) Hienoa että myös Kaapo on löytänyt itselleen ihastuksen :D

Jääkö possuilta lainkaan ruuantähteitä? Tai sitten hanki vain yksinkertaisesti kaksi jääkaappia, eivät ala ihan heti vikisemään ja oven eteen ei tule simsumaa ;) Go Immanuel! :D

Vai on Saijalla ja Rikillä jo tavoite päässyt valloilleen :D Eri rakastettujen pyörittely on haastavaa mutta hauskaakin, ainakin miestä :D

Ja salamyhkäisyyshän on nimenomaan hauskaa! :D Käytän sitä aina Garpien puolella, heh. (Haluatko muuten arvata kuka perii siellä? Sitten myöhemmin on aina hauska tarkistaa omat arvauksensa ;) )

Uujea, Varma Veijari! Jos ollaan rehellisiä, niin toivoinkin vähän Varmaa perijälinjan jatkajaksi. Se nomen est omen ja niinedelleen, hauskannäköinenkin neito on ;D
Ah niin, ja tämän osan kanssa menin muinaiseksi ja kuuntelin The Yardbirdsiä:
http://www.youtube.com/watch?v=nffOFchvhW8
Näkymisiin taasen!

Kasa kirjoitti...

Reps kun kaikki loppuhömppä on yhdessä köntissä, niin siinä käy kun kirjoittaa osaa kooditilassa. .-D

Ja sitten aletaan Jadelle vastata: Tuo on kyllä totta, siksi kaikki lelujen, robojen ynnä muiden valmistus tapahtuu kotitontilla. .-D Ruokaakin usein kuljetan tavaluettelen kautta, ettei tarvii jääkaappia ostaa yritystontille. .-D Seiniä vaan on vaikeampi kuljettaa tavaraluettelossa. .-P Tietty silloin voi tuota sun vinkkiä hyödyntää. .-D Jeps, mä ehdin jo ihan huolestua, että onko kaksoset Iivari ja Kaapo ihan pilalla kun eivät sopivasalamaisia tyttöjä löydä mutta Kaapo ainakin toimii. .-D Ruuantähteitä ei paljoakaan jää, kun yhden tarjolukulhon kimppuun käy yli kymmenen simiä. .-D Toinen jääkaappi olisi kyllä ollut kätevä hankinta, tai olisin edes ostanut kalliimman kaapin jossa ruokaa riittää pidemmäksi aikaa. Jeps, rakastettujen keräily on kivaa puuhaa munkin mielestä, ja Toni Lorula oli pitkään suosikkini Kaunialan valmissimeistä juurikin tavoitteensa takia. .-D Haha, salamyhkäily on kyllä kivaa. .-D Sinun lukijoiden hämääminen on kyllä huomattu Garpeja lukiessa. .-D Jaa, no kaipa mä voisin jonkun arvauksen heittää. .-D En ulkomuistista osaa sanoa ketään nimeltä (nolo) mutta kolmehan niitä lapsia siellä oli(?), niin... Tuntuu että toinen pojista perii mutta veikkaan siitä huolimatta sitä tyttöä. .-D Hii, hauskaa että Varma oli sinulle mieluisa perijä. .-) Varmalla on tosiaan kivat naamapiirteet! Ohoo, mäpä kuuntelen tuon sun biisivalinnan. .-D Hitsi kun tekisi hirveästi nyt mieli jotain vahvoja salmiakkikarkkeja, arh.