keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tiedän, olen...

...kökkö. Mun pitäisi tehdä koulujuttuja, mutta en saanut sen koneen näyttöä päälle, missä mulla on se työ tallennettuna, joten vähän paha jatkaa sitä. .--D Jo nyt on, kun hommmat tyssää nykyään jo siihen, etten saa konetta päälle. .--D Mut muuten oon tänään ahkeroinut ja sain kerrankin hoidettua ajoissa tunnilla annetun tehtävän jees. ,-) Mä tietenkin voisin jatkaa yhtä toista keskeneräistä työtä, mutta se jääkööt jollekin toiselle kerralle, nyt kirjoitetaan Veijareita. .-D

Aiemmat osat
Osa 21: Työkiireiä



Varman lelupuoti on tuottanut jo sen verran menestystä, että Varma katsoi parhaaksi valmistella juttuja seuraavaa yritystä varten. Tomaatteja Varma ennättikin kasvattaa jo yliopistoaikana, mutta hän haluaa kasviskaupasta monipuolisemman, joten muutakin on kylvettävä. Marianne osallistui innokkaasti puutarhanhoitoon ja oli näin avuksi Varman bisneksille.


Satojen kypsymistä odotellessa Varma pakerteli edelleen lelujen kanssa. Jonkin verran niitä joutui vielä rakentelemaan lisääkin, mutta pian pitäisi ekan liikkeen päästä huipulle! Ja taas täällä on tuttuja ostoksilla, Klaara käväisi tällä kertaa lelupuodissa ostelemassa leluja sekä hänen ja Kaapon että Anelman ja Severin lapsille. .-D Niiden lastenhuoneessa on muuten paljon leluja, niin ahkerasti ovat käyneet ostoksilla. .-D

Varma huomasi uupuvansa nykyään helpommin lelupöydän ääressä ja kasvimaalla kyykkiessään, ja nälkäkin oli koko ajan. Varma jopa toivoi syyn olevan mahdollinen raskaus, parempi että se aiheutti heikotuksen kuin jokin tauti.

Ja siellä se vauva ekaa kertaa alkaa potkia! En tiedä mitä on tekeillä, mutta Varma muutti jostain syystä raskausasu tukkaansa itse. .-o En itse edes pääse käsiksi mihinkään raskaustukan muutto -asetuksiin, outoa. Nooh, ei Varma pahalta näytä lyhyelläkään tukalla. ,-)

Jotenkin mua vaan huvittaa se, kun perijä on jo palannut mutta talosta löytyy yhä hänen nuorempia sisaruksiaan. .-D Noo, Daniel häädetään viimeistään silloin kun aikuiseksi kasvu on ajankohtaista..


Varma hullaantui raskautensa aikana kiinalaisesta ruuasta, ja lähetti saikin kantaa sitä talouteen monia kertoja, kun muukin perhe täytti vatsansa pikaruualla.

No niin, nyt se tapahtui! Marianne on saanut maksimoitua kaikki taidot! Nyt kun lapsenlapsia ei vielä ole, taitaa Marianne puuhastella sitten ansiomerkkien parissa seuraavaksi. .-)


Varma saa apua monelta taholta! Daniel on ollut kiinnostunut kukkien tekemisestä jo pidemmän aikaa, ja hän avusti aiemmin Piiaakin kun kaikki teinit vielä asuivat kotona. Nyt kukat saa puolestaan Varma käyttöönsä. Marinne puuhailee milloin mitäkin, ja Orlando avustaa kasvimaan kanssa.

Nonni, nyt täytyy jo lähettää tuo Danielkin yliopistoon, vaikka Lulu-tyttöystävä ei ihan heti olekaan tulossa perässä. Joutuu poju hetken aikaa odottelemaan perhevarastossa.

Orlandoa alkoi tympiä jatkuva kotona olo, ja niinpä mies päätti kokeilla taitojaan lääketiedeuralla odottaessaan opettajan paikkaa.


Ja nysse syntyy! Pieni tulokas sai nimekseen Harri. .-) Hiusten ja silmien väri tuli Orlandolta, mutta Varma vaalensi hiukan ihonväriä.

Perhetavoitteiset Orlando ja Marianne olivat tietenkin innoissan pienokaisesta. Heidän hellimisvietillään ei tuntunut olevan mitään rajaa, kun jatkuvasti jompi kumpi halusi halia pikkuista.


Marianne hoiti mielellään vauvan yöhoidon, jotta töissä käyvät aikuiset saivat nukutuksi. Helpottuu Orlandonkin aikaiset aamuherätykset, kun koko yön on saanut nukkua rauhassa.

Jahas, osa kirjoitettu ja koulu loppuu vasta tunnin päästä. .-D Mitähän sitä seuraavaksi keksisi..

Kysymys lukijoille:
Klaara vs. Varma
Vaihtoehto 1: Varma
Vaihtoehto 2: Klaara

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Jeij, Marianne jelppii Varmaa :) Miullakin simit ovat joskus muutelleet itse raskausajan kampauksia, jos kaikkia ei ole rakennettu raskausasujen kanssa yhteensopiviksi tai jotain?
Marannehan on ahkeroinut, nyt naisella tosiaan riittää aikaa muuhunkin ;D
*Vilkuttaa vastasyntyneelle Harrille* Sama nimi kuin eräällä yläasteen opettajallani, hauska yhteensattuma :D
Miekin luen näitä siun osiasi koulussa, muilla lapsilla on ruotsin koe ja Trolli (luokkalaiseni) tekee yhden pöydän päässä läksyjä - *vilkaisee* ei vaan pelaa pelejä. ;)

Kasa kirjoitti...

Mullakin on ollut pelissä tuota tukan muuttamista ilman lupaa. Iloliemien Iinallakin oli sama homma, mutta se me jotenkin saatiin korjattua ettei osissa näkynyt. .-D Niih, ehkä kaikkia hiuksia ei vaan ole suunniteltu raskausasujen kanssa.. Marianne on kyllä saanut paljon aikaan. .-D Oho, mulla oli yläasteella ja lukiossa Harri-niminen kuvisope. .-D Hahaa, Veijarit on ilmeisesti joku koulu-LC. .-D Trolli?? .--D Hienosti vilkaistu! Nyt täytyy mennä laittamaan vettä kiehumaan että saan jotain syötävää aikaseksi, mutta jatkan sitten näitä kommenttiesi lukemista!