keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Nyt menee...


...jännäksi! Yksi opettaja ilmoitti eilen, että koulu myy tietokoneita ja näyttöjä 5€/kpl, eli tuossa olisi tilaisuus ostaa käytetty tietokone kympillä. .-D En sitten tiedä ovatko enää missään huippukunnossa, mutta taatusti toimivat paremmin kuin tämä pian 6 vuotta vanha läppäri. Laittelin äsken sille opelle viestiä tuosta ostamisesta. Vähän tosin hirvittää, millä voimilla saan ne kannettua tänne asunnolle... Noh, sitä murehditaan sitten huomenna. .-D Näppäimistön joudun todennäköisesti uutena hankkimaan, mutta hiiri on sentään kätevästi siirrettävissä koneesta toiseen, joten yhteensä hintaa tulee ehkä n. 20€. Ei oo suuri menetys, jos kone osoittautuukin surkeaksi, mitä en tietenkään toivo.

Sitten tässä päästäänkin puimaan Veijareiden kohtaloa. Varmaankin pakotan koneen pyörittämään simssiä, joten Veijareilla olisi jälleen muutto edessä. Toisaalta mietin myös, että voisin asentaa tuolle koneelle kolmosen ja pelatakin vaihteeksi sitä. Noh, katsotaan nyt miten käy. Eivät Veijarit kyllä ihan heti loppua tule tekemään, mulla on materiaalia vaikka kuinka moneen osaan vielä, ja suunnittelin tästä kohta lähteväni simssiä pelaamaan, jos saisi perijän kasvatettua aikuiseksi niin siirto voisi käydä kätevästikin. Mutta niin, tarkoitus oli julkaista Veijareiden osa ja minä jäin pölisemään kaikesta muusta, mutta olen tietenkin asiaan kuuluvasti innoissani mahdollisesta uudesta koneesta, joten pakkohan siitä oli jonnekin tulla kertomaan. .-D

Aiemmat osat
Osa 27: Perus kampusmeinkiä




Varma ja Orlando ovat jo noin vanhoja, huhhuh! Näytillä kasvun tulokset. Varmalle tulee kiire, jos hän aikoo toteuttaa elämäntavoitteensa, sillä hänen ensimmäinenkään yrityksensä ei ole vielä huipussa ja niitä pitäisi viisi saada. D-.

Anelma kuljeskeli aina toisinaan Veijareiden talon ohi muistellen menneitä. Harri yllätti naisen haahuilemasta pihalta ja meni tervehtimään tätä. Anelma nuorentui herätessään kuolleista, joten hän on vielä aikuinen vaikka Valio onkin jo kuollut (ja pelaan epäperijätonteilla vähemmän kuin perijätontilla).


Harrin ja Suskin oli aika suunnata yliopistoon! He saapuivat Veijareiden osakuntatontille, jossa asusti vielä jokunen vanha opiskelija edellisen sukupolven lapsista. Kauan heillä onkin nuo opinnot kestäneet. .-D

Jee, sain Harrista sittenkin kukkaispojan! Harri kiinnostui yliopistoon tulon jälkeen kukkien tekemisestä ja viettikin paljon aikaa kukkientekopöydän ääressä. .-)

Osakunnan väki ei enää ollutkaan niin yhtenäinen, sillä monien välejä hiersivät isot riidat romantiikkatavoitteisten takia. Simit osaavat olla niin varomattomia kyläillessään toisella tontilla ja mennessään juttelemaan salarakkailleen...

Piian ja Benjaminin välit olivat kunnossa, sillä pari ei ollut vielä rakastunut, joten he eivät olleet suuttuneet toisilleen. .-D Saa nähdä muuttuuko tilanne nyt...

Voi moska, unohdin ottaa tänne yliopistotontille mukaan sen urapalkinto-kirjahyllyn. Noo, saavat simit pärjätä tuollaisella tavallisella hyllyllä.
Harri muuten kosi tyttöystäväänsä! Sievä timanttisormus Suskin sormessa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, vaikka hän ja Harri eivät olleet julkisesti kihlauksestaan toisille maininneet.

Suski ei oikein osannut mennä muiden asukkaiden seuraan, eivätkä senioritkaan fuksiin paljoa kiinnittäneet huomiota. Harri sen sijaan tuli hyvin juttuun sukulaistensa kanssa.

Puuh, taas yksi toisilleen kuuluva pari sai sovittua väärinkäsitykset. Immanuel ja Taika ovat taas onnellisesti yhdessä. .-)

Vaikutusvaltaisemmat neljännen vuoden opiskelijat patistivat usein uudet tulokkaat kotitöihin. Ei siinä Harrin ja Suskin muu auttanut kuin kanniskella nurkissa homehtuvia vanhoja pitsalaatikoita roskikseen.

Suskille hyvät arvosanat ovat erittäin tärkeitä, ja nainen käyttikin suuren osan ajastaan opiskeluun. Harria se välillä harmitti, hän olisi halunnut viettää enemmän aikaa tyttöystävänsä kanssa, mutta nyt hän joutui tyytymään kaukana asuville kavereille soitteluun.

Piialla ja Harrilla oli kiista kukkapöydästä. Piian piti tehdä kukkia myyntiin, mutta Harrikin olisi halunnut työskennellä kukkien parissa. Lopulta kaksikko pääsi sellaiseen sopimukseen, että Harri saisi tehdä kukkia, jos luovutti ne Piian yritykselle.

Huh, taas on tungettu yhdelle tontille liikaa simejä, kun kaikki eivät mahdu liikkumaan. Noo, kohta nuo vanhat valmistuu ja saadaan vapaata tilaa.

Harri tosiaan tarvitsee liikuntaa hankkiutuakseen mahaplumpistaan eroon. Nyt joutuvat simit kunnolla treenaamaan, kun ei ole ihmehyllyä täällä.

Ja heti treenin jälkeen rynnätään pitsalaatikon luo lihoamaan, aijai..

Tapahtumatäytteinen kuva osakuntatalon pihalta. .-)

Yliopistoon saatiin sitten lähetettyä kolmannen sukupolven ensimmäinen edustaja. .-) Joo ei mulla oo mitään loppusanoja joten moro.

Kysymys lukijoille:
Suski?
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Vau, olisi kyllä todella halpa kone :O Ja monet hieman vanhemmat käyttöjärjestelmät ovat mielestäni parempia kuin jotkut uudemmat, joten siitäkin olisi sitten hyötyä.

Vanhentunut pariskunta on kyllä yhäkin hauskannäköinen. Orlandon piirteet korostuivat ja Varman ehkä hieman pehmenivät.
Hmm, nuoresta Anelmasta muistuu mieleeni miten mienkin pitäisi muistaa muitakin kuin tarinatonttiani välillä - olen sitä onneksi silloin tällöin tehnytkin.

Toisaalta hauskaa, että yliopistolla näkee hieman edelliseksin sukupolven naamoja :D Saa hyviä muistutuksia itselleen tässä samalla. Kyllähän sitä varmaan pian osakuntatalolle tulee lisää tilaa - tai sitten tarvitset uuden huoneen tai vaikka parvekkeen sinne ;)

Kasa kirjoitti...

Jep, tällä hetkellä tuon ostamani halppiskoneen kanssa tätä kommenttia kirjoittelen, kun tuo läppäri taisi kuolla. .-< Onneksi silloin ostin! Jaa noh, ope asensi mulle tähän jonkun Linuxin, mitä en oikein vieläkään osaa käyttää. .-D Jep, hyviltä näyttävät nuo simit vanhoinakin, hienoja naama-analyysejä olet tehnyt! Mä pelaan aina 2 simviikkoa perijätontilla ja sit yhden simviikon jokaisella epäperijätontilla, niin jäävät vähän muut jälkeen. .-P Haha, no joo, pikainen muistutus edellisen sukupolven porukkaan, jotta heidät voi sitten taas unohtaa kun valmistumisen aika koittaa. .--D Lisää huoneita pitäisi kyllä tolle osakuntatontille saada, en vaan tiedä miten. .--D Kolmas kerros vaan taloon niin hyvä tulee.. .-D Parveke on muuten kiva idea, täytyy joskus kotona pelaillessa muistaa vinkkisi!