perjantai 15. marraskuuta 2013

Olen ilmeisesti...

...alkanut tunnolliseksi opiskelijaksi, kun en ole viikkoon saanut uutta osaa julkaistua! No en kyllä, nykyään kaikki aika menee koulutunneilla FlirttiStoori-pelin foorumissa.. Ihmettelen sitä, sillä ei siellä päiväsaikaan edes ole oikein ketään. .-D No joo, hoidetaanpa tämän osan julkaisu sitten että pääsen takaisin kunnon töihin..

Aiemmat osat
Osa 29: Teinien elämää


Nonni, teinit kasvaa, eiku lapsiahan noi on. .-D No, kohta ovat teinejä, kunhan kasvu on loppuun suoritettu. Ollaan lähempänä yliopistolle lähtöä.

Inka, romantiikkatavoite arpotui tälle tytölle.

Arvo, tavoitteena suosio.

Kumpikin toivoi sopivasti pallottelua, joten laitoin teinit pallottelemaan keskenään, jotta elämäntavoitteet selviää. ,-)

Ja sieltähän ne ilmestyivätkin. Inka: 20 rakastettua, Arvo: urheilu-uran huippu. Arvo nappasiki heti päivän lehden käsiinsä ja alkoi selata vapaita työpaikkoja. Inka puolestaan ei ollut kiinnostunut osa-aikatyön hankkimisesta, hän ansaitsisi mieluummin stipendejä taitopisteistä.

Romantikkan nälkäinen Inka kaipasi poikaystävää, ja ensimmäinen vastaankulkeva teini oli postinjakaja seuraavana aamuna. Jo varhain Inka oli täysissä pukeissa valmiudessa tervehtimään postinkantajaa. Ikävä kyllä salamat eivät täsmää, sori Inka. .-P Inka varmaan kelpuutaisi mitättömäksi teinisuhteeksi huonompisalamaisempaakin seuraa, mutta minä en sellaista salli. .-D

Arvo huomasi postinjakajan pihalla ja kiiruhtikin heti hakemaan uutta lehteä. Työnhaku ei ollut tuottanut tulosta edellisenä iltana, joten nyt olisi yritettävä uudelleen. Kiiruhtaessaan ulos vieden vanhaa lehteä samalla roskikseen, kiepsautti poika päänsä ympäri, jeijj..

Koulubussia odotellessaan Arvo ja Inka alkoivat kykkiä kasvimaalla. Jännitys uuteen kouluun menemisestä jäi hetkeksi taka-alalle, kun kaikki keskittyminen meni rikkaruohojen nyppimiseen.


Yliopistosta valmistunut Saija on saanut Orlandon pauloihinsa.. Mies kutsui salarakkaansa välillä kylään teinien ollessa koulussa ja Varman jollakin yhteisötontillaan. Vaikka hän rakasti vaimoaan Varmaa, ei Orlando pystynyt olemaan erossa Saijastakaan. Hälyytyskellot alkoivat kuitenkin soida, kun Saija ryntäsi kesken kylässäolon vessaan oksentamaan.
"Yök, tämän jatkuvan aamupahoinvoinnin on pakko tarkoittaa raskautta", Saija mutisi sillä aikaa kun tavaran ylösnouseminen lakkasi hetkeksi.
"E-enkai minä voi olla lapsen isä?" Orlando kysyi hieman hätääntyneenä. Vaikka hän lapsista pitikin, alkoi juttu kuitenkin mennä mielen mielestä yli, jos lapsia tulisi kahden eri naisen kanssa.
"Se on mahdollista, en yhtään tiedä, onko vauva sinun vai Rikin", Saija tiedotti. Hän jätti kuitenkin mainitsematta kaikki muut salarakkaansa, joiden kanssa oli pelehtimään ehtinyt.


Varma tapaa sisaruksiaan usein liikkeissään. Myynnin ohessa ehti kätevästi vaihtaa kuulumiset, mutta bisnekset olivat Varmalle kuitenkin tärkeimmät.
"Osta ihmeessä täältä kasviksia, voit sitten myydä ne omassa liikkeessäsi", Varma painosti Kaapoa. Mies kuitenkin vaikkutti innostuneelta ideasta.

Varma toivoi kovasti lapsistaankin tulevan yrittäjiä, joten hän päätti aloittaa teinien koulutuksen heti, ja kutsui heitä välillä työskentelemään liikkeeseen hyllyjen täyttämisen tai kassanhoidon merkeissä. Arvo ei hyllyjä täyttäessään rohjennut kertoa, että tosi asiassa urheilu kiinnosti häntä enemmän kuin puodin pito.


Tulipalo vei ikävästi asiakasuskollisuutta. .-s Ihan kuin se Varman syytä olisi, että salama sattui iskemään juuri hänen yritystontilleen.

Anelma on taas kylässä! Alkanut jo harmaantua hänkin. Vaikka Anelma olikin melko tuntematon nykyiselle Veijareiden perijälinjalle (Varmahan oli kai lapsi silloin kun Anelma heräsi kuolleista) käy nainen usein kylässä muistelemassa menneisyyttään.

Anelman mukana oli tullut myös tämän uusi aviomies, Severi. Tietämättään sukunsa taustoista Inka kiirehti tutustumaan vieraaseen mieheen.. Eiväthän he varsinaisesti sukua ole mutta äidin äitipuolen miehen vokottelu ei ehkä silti olisi sopivaa. Nono, mitä minä saarnaan, eihän (vielä) ole tapahtunut mitään. .-D

Inka taisi astua liian suuriin saappaisiin... Orlando sattui olemaan töissä, joten Varma pyysi Inkaa auttamaan kassalla. Pieni paniikki ehti tytölle iskeä, kun jono kasvoi suurin mittoihin Inkan näprätessä kassakoneen kanssa.

Taas on kesä ja simit haluaa kalastaa.. Inkalle bonuksena hänen seuraansa liittyi muutama kylässä oleva mies, joihin tutustuminen kävi nopeasti kesäplussan ansiosta. ,-)


Arvo kovistelee/kapinoi livistämällä keskellä yötä kaupungille. Huomaamaton lähtö sujui onnistuneeti, eikä paluumatkakaan aiheuttanut ongelmia. Arvo hiippaili hiljaa kotiovelle ja työnsi avaimen lukkoon.

Kulkiessaan vanhempiensa makuuhuoneen läpi sattuivat vanhukset heräämään samaan aikaan. Arvolla ei ollut mitään järkevää selitystä sille, miksi liikuskeli yöllä neljän aikaan arkivaatteissaan jalkeilla, joten rangaistuksesi poika joutui arestiin.

Kysymys lukijoille:
Orlando on...
Vaihtoehto 1: Petollinen aviomies.
Vaihtoehto 2: Romantiikkatavoitteisen viaton uhri.

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Inka ja Arvo näyttävät tosiaan erottuvan hieman enemmän toisistaan kasvun myötä, oli se sitten kasvun tai inkan taitavan meikin ansiota ;) Jälleen romantiikkatavoitteisia, jei :D Ei suosiotavoitteessakaan mitään vikaa, romantiikka yleensä vain tarjoaa enemmän tekemistä :)
Hienoa että sinä vahdit vähän, keneen simisi oikein menevät kiintymään. Tiedä sitä mitä nuo omillaan keksisivät (hetkinen, mehän tiedämme jo - hellojen sytyttämistä tuleen).

Onneksi Arvo sai päänsä takaisin paikalleen :D Ohhoh, vai Orlando ja Saija ovat löytäneet yhteisen sävelen. Nyt kyllä kiinnostaa tietää, keille se lopullinen sävellys kuuluu.

Varmalla hyvät myyntikeinot :D Saakohan Kaapo tuotteet kaupaksi vielä suuremmalla hinnalla omassa liikkeessään vai tekeekö mies vain palveluksen sukulaiselle? Hmm, nyt tekee mieli pelata sillä ainoalla pelini yritystontilla...
Psst, jos joku perheenjäsenistä käy unelmatreffeillä yritystontilla (esim. ensin sulkee liikkeen, sitten soittaa treffiseuran paikalle jos ei halua samalla palvella asiakkaita) tulee kivasti uskollisuustähtiä samalla ;)

Arvo meni jäämään kiinni, harmi ettei pojalla ollut selitystä takataskussa.
Itse sanoisin, että Orlando on petollinen romantiikkatavoitteisen uhri, sillä syytä on kummassakin ;)

Kasa kirjoitti...

Haha, Inkan meikkaaminenkin tosiaan tuo erinäköisyyttä kaksosten välille, mitä mä oikein olen niiden yhdennäköisyydestä valittanut, ihan eri näköisiä ovat. .-D Jep, romantiikkatavoite on kiva! Alan suosioon jo kyllästyä, kun noppa on määrännyt sitä niin monelle Veijarille. .-D Juup, täytyy noita romantiikkatavoitteisia pitää silmällä kun siihen on mahdollisuus. .-D Hahaha, tuo hella-juttu pitää kyllä täysin paikkansa. .--DD Jep, hyvä ettei pään kääntely aiheuttanut mitään vakavampaa. .-D Tarinassa Saijan vauvojen (kyllä, monikko, kolmoset tuli .-D) kohtalo ei selviä, mutta muistelen niiden isän olleen joku random-opiskelija. Jep, mulla simit rupee aina myymään toisten yrityksistä ostamiaan tavaroita. .--D Kaapo ei vielä ole ennättänyt kasvipuotia avaamaan, sillä hänellä on robottiliike ja ravintola ensin hoidettavana, mutta täytyypä seurata miten kasviksen käy. .---D Hihi, pelaile ihmeessä yritystontilla. .-D Oho, enpä ole tuosta uskollisuustähtien ansaitsemisesta treffeillä tiennytkään! Heti keksin missä kyseistä tapaa voisi hyödyntää.. .-D Ihan ihmettelen miten molemmat vanhukset tismalleen samaan aikaan päättivät herätä. .-D Aika hieno tuo sinun pohdinta loppukysymykseen. .-D