maanantai 20. tammikuuta 2014

Innostuksissani kirjoitin...

...toisen osan melko pian edellisen julkaisun jälkeen Veijareille! Ja taas meni puoli tuntia oppituntia siihen, huppista.. Palaan vanhoihin tapoihini. .--D

Aiemmat osat.
Osa 31: Vanhoja tuttuja ja sensuroivia animaatioita



Taika Laakso! Jotkut saattavat muistaa hänet tokan sukupolven Immanuelin tyttöystävänä, ja nähtiin häntä nuorena aikuisenakin yliopistolla. Nyt Taika on kuitenkin taas teini, ja teiniksi jääkin, sillä minulla ei ole enää yliopistolisäriä, nyyh. Tuo teinien jääkaappileikki on muuten ihana. .-D Ne tekee tuota usein LC:n alussa, kun tontilla on niin vähän viihdykettä, jolloin käskyiksi tulee tuollaisia harvinaisuuksia. .-D

Harri selasi päivittäin lehden työpaikkatarjonnan, mutta miehen haaveilemalta rikollisuusuralta ei vain löytynyt töitä. No joo, ihan niinkuin jotkut sellaisen alan työntarjoajat oikeasti laittaisi lehteen ilmoituksen vapaasta taskuvarkaan paikasta. .-DD Harrin kai pitäisi etsiä töitä netistä. Nooh, väliaikaispaikka tiedeuralla tuottaa rahaa onneksi ihan hyvin, ja olohuone on saanut vähän kalusteita.

Suskilla ei ollut mitään sitä vastaan, että Harri työskenteli samalla alalla hänen kanssaan. Nuori pari tapasi välillä karata yhtä aikaa "vessatauolle" saadakseen viettää kahdenkeskistä aikaa tyhjässä laboratoriohuoneessa.. Toisen kannustaminen kuului myös olellisesti asiaan, ja kumpikin onnitteli toisiaan aina ylennyksien saamisesta.

Oho, en olekaan tajunnut ottaa animaatioita pois käytöstä.. Noh, tästä kai voi kuitekin päätellä, mitä äsken tapahtui. .-D

Aamulla Harri muisti heti herätessään illan tapahtumat. Tänään olisi hääpäivä, mutta pari otti varaslähdön hääyöhön jo edellisenä iltana.


Miksei virheistä opi? Taas jäi toimintakuva saamatta, kun animaatiot olivat edelleen käytössä. .-D Noh, tässä kuvia sormustenvaihdon jälkeisistä tapahtumista..

Voi hyvänen aika isot miehet, mitä te teette? Ei taas yhtään tilannetajua näillä herroilla, kun juhlapuvuissa nahisteluleikkiä alkoivat vetää kesken hääjuhlien. .-D

Suski-parka puolestaan kärsi pahoinvoinnista kesken hääjuhlien.
"Nyt jää kyllä hääkakku syömättä.. Voisinko olla raskaana? Vai alkavatko raskauden vaikutukset näkyä näin pian?" Suski, olet sim, ja simssissä moinen on mahdollista. ,-)

Harrille hääpäivä on varmasti ikimuistoinen: Hän nimittäin löysi viimein töitä rikollisuusalalta! Harri tulkitsi ovelasti rikollisten suosiman salakielellä lähetetyn lehti-ilmoituksen ja onnistui saamaan paikan.

Harri ennätti hoitaa työpaikanhankkimiset valmiiksi, ja Suskinkin vointi koheni sen verran, että juhlien loputtua päästiin lähtemään perinteiselle häämatkalle.

Kappas vaan, Marianne! Mahtaako Harri tajuta, että tässä on hänen mumminsa nuorena?

Harri ei luonnollisesti leveillyt uudesta työpaikastaan kaikille, mikä aiheutti kiusallisia tilanteita. Harrin lenkkikaveri Kyösti esimerksiksi kertoi ihannoivan suuresti poliisien työtä. Poliisit olivat Harrin vihollisia, joten hän ahdistui moisista puheista ja päätti harkita uuden lenkkikaverin hankkimista.

Suski oli ilmeisesti ounastellut pahoinvoinnin oikein! Pian häiden jälkeen nainen huomasi, ettei mahtunut enää vanhoihin pyjamiinsa, mutta maha-asukin alkaessa potkimaan, valkeni lopullinen syy naiselle. Vauva potki paljon öisin ja piti Suskia valveilla.


Koska Suski ei vauvan riehumisen takia saanut nukuttua, päätti hän hyödyntää potkuhetket puuhastelemalla jalkeilla jotakin. Lähinnä vessan ja keittiön välillä tuli ravattua. Suski siivosi niin innokkaasti, että kuplat jäivät ahdistelemaan häntä.
"Onneksi sain juuri ylennyksen, niin päivittäinen äitiyslomarahani on isompi", Suski mietti tyytyväisenä popsiessaan saippuanmakuista ateriaansa.

Potkuturnaus päättyi onneksi parissa tunnissa, jolloin väsynyt Suski pääsi taas nukkumaan. Ja saippuat seuraavat naista yhä!

Eräänä aamuna Harri kiinnitti huomiota vaimonsa pyöristyneeseen vatsaan, ja Suski oli mielissään siitä, että mies oli tajunnut asian itse. Vauvan tulo ajoittuisikin hyvään kohtaan, kun kummallakin oli nyt vakituinen työpaikka unelmauraltaan, joten lasten kasvatuksen voisi hoitaa nyt pois alta.

Pari keskusteli tulevaisuudesta ja lapsesta, kunnes Harrin kimppakyyti alkoi tööttäillä ulkona.
"Jaahas, meidän on ilmeisesti lähdettävä töihin", Harri tajusi.
"Puhu vain omasta puolestasi. Minulla on nyt äitiyslomaa synnytykseen saakka", Suski lesosi.
"Mutta eihän tuo ole reilua! Isätkin tarvitsisivat lomaa ja aikaa sopeutuakseen tulevaan muutokseen", Harri perusteli, mutta joutui lopulta lähtemään töihin.

Ensi osassa taidetaan päästä näkemään neljännen sukupolven syntymä! Tätä osaa oli mukava kirjoitella, toivottavasti lukijatkin viihtyivät. ,-)

Kysymys lukijoille:
Onko sulla pelissä animaatiot käytössä?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: Ei

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Haa, en olekaan ainoa joka pitää tuosta jääkaapillaleikkimistoiminnosta (vai miten se kirjoitettaisikaan oikeaoppisesti) :D Se on jotenkin söpöä.
Aww, pari pääsi jo naimisiinkin :) Ja Harri löysi unelmatyönsä, onni taitaa tulla jälleen vierailemaan Veijareiden luona ;D
Miksi minulle tulee vain mieleen, että tuo kuplabugi olisi hyödyllinen jotakin musiikkivideota tai sen tyyppistä lavastaessa? Aivoni ovat varmaan pysyvästi kytkeytyneet tarina-asetuksille *koputtaa kalloaan*.

Ja neljäskin sukupolvi kohta, minne tämä aika oikein menee... Viihdyin kyllä todellakin osan parissa! :D
Kuuntelin tätä lukiessani Bee Geesiä:
http://www.youtube.com/watch?v=_JoZS6LgqYI

Kasa kirjoitti...

Haha, mielenkiintoisia toimintoja pelin tekijät ovat keksineet TEINEILLE, jonkun lapsen tuolla tavalla voisi ymmärtää leikkivänkin mutta että teinit.. .-D Ja vielä kylässä! Elämä alkaa tosiaan hymyillä Veijareilla, häät ja unelmatyöt löydetty! Haha, kuplien kanssa saisi kyllä kivoja tunnelmakuvia tuollaisiin. .-D Puoliväliä lähestytään, vaikka onhan siihen vielä matkaa kun vasta neljäspolvi on syntymässä mutta kuitenkin. .-D Mukavaa että viihdyit, ja kiitos taas biisivinkkauksesta, pitääpä kuunnella!