lauantai 18. tammikuuta 2014

Piiiiiiiiiiitkän tauon...

...jälkeen julkaisen uutta luettavaa Veijareille. Mun oli tarkoitus laittaa osia välillä joulukalenterin luukkujen yhteydessä, mut se sit jäi.. Noh, tässä olisi kumminkin tarjolla luettavaa. .-) Veijarithan täyttää muuten joskus tässä tammikuussa vuosia, pitääkin tarkistaa tarkka päivämäärä... Varsinaista lukumusaa mulla ei ole, mutta oon edellisessä postauksessa mainitsemani Arttu-jakson/elokuvan katsomisen jälkeen ollue erittäin innostunut Backstreet Boysista, joten tarjolla olisi sen mukaista musiikkia:


Aiemmat osat.
Osa 30: Uusi alku

Arvo etsii osa-aikatyötä aktiivisesti, mutta pojan unelmauralta ei vain tunnu löytyvän töitä. .-(
Orlandolla sen sijaan sujuu hyvin, vanhus nimittäin pääsi opetusran huipulle ja toteutti elämäntavoitteensa! Sietääkin hurrata. .-)
Puutarhakerhon väki viihtyy Varman kasvikaupassa! Varma sai usein kehuja onnistuneista sadoistaan, ja puutarhakerhon väki kävi mielellään ostamassa kasviksensa Varman puodista silloin, kun he eivät jaksaneet itse kasvattaa ruokaansa.
Raju autokolari! Varma näytti selviytyneen ehjänä, vaikka toisen auton perä näkyy tulleen läpi etupenkeistä.
Inka ja Orlando ovat tulleet keittiöön asti opiskelemaan, mikähän vika olohuoneessa oli..?
Arvo on aivan kauhuissaan, kun hänen vanhempansa nukkuvat vierekkäin. Öö? Mitä tuon pojan päässä taas liikkuu? Ei kai Arvo jotenkin salaa puolustele Orlandon ja Saijan salasuhdetta, ja nyt Orlando on petturi nukkuessaan vaimonsa vieressä. .-D
Kyllä, tuo on se sama tuulimylly, joka on Veijareiden perijätontin taustalla aina välillä vilkkunut. Mutta missä ovat kaikki rakennukset? Tuon kohdan kuuluisi olla täynnä Veijareiden suvun taloja.
Harri tallusteli onnettomana samassa paikassa, missä hänen lapsuutenkotinsa oli joskus ollut.
"En voi uskoa, että kaikki muut ovat nyt poissa..." Harri nyyhkäisi onnettomana. Yliopistolta palatessa hänelle oli selvinnyt, että maa oli nielaissut kaikki simit hänen perheestään ja suvustaan.

(Tässä kohtaa siis muutin pois kotoa ja asensin simssit uudelleen omalle koneelleni ilman mitään varmuuskopioita. Harrin siis olen päättänyt perijäksi! Ärsyttävä moka, muistelin jostain syystä että Harrilla olisi ollut vihreät silmät, vaikka sellaisia ei ole edes ollut kertaakaan suvussa. .-D Ladattuja en tuolla koneelle jaksa hankkia, mutta kivaa jälkeä saa mielestäni ilman niitäkin. ,-) Muutatin nämä taas Kaunialan Siniperään, mutta poistin kaikki valmisperheet ym. Täytän paikan siis pelkillä Veijareilla. .-D Lisäreistä käytössäni on vain tämän hetken lempparini Bisnepaketti, muita en koneenn rasitteeksi viitsi ladata. Simssi toimiikin aivan unelmanopeasti. .--D Tai toimi tuolloin, nyt en ole peliä avannut ainakaan kuukauteen, ei ole jaksanut...)
Suski katseli hiljaa poikaystävänsä selkää, joka alkoi hytkyä tämän alkaessa itkeä. Suski kaappasi Harrin halaukseen lohduttaakseen miestä.
"Älä sure. Kyllä kaikki vielä muuttuu paremmaksi", nainen kannusti.
"Kiitos, mihin joutuisinkaan ilman sinua!" Harri huokaisi.
Pari rakennutti vähillä rahoillaan jonkunlaista talon alkua. Sentään opiskelun aikana oli jäänyt jotain säästöön, ettei ihan pohjalta tarvinnut uudelleen aloittaa. Vain makuuhuone ja vessa saivat kunnon kalustuksen. Pienessä olohuoneessa ei tällä hetkellä ole muuta kuin opiskeluvälineitä, ja keittiökin jäi vähän kolkon näköiseksi ilman tapetteja. Ulkokuoreen kuitenkin panostettiin. ,-)
Harri ja Suski odottelevat postia. .-D Loppujen lopuksi pari oli niin keskittynyt toisiinsa ettei edes huomannut Aamu Mäkisen saapuvan lehden kanssa paikalle.
Huomattuaan lehden saapuneen, siirtyi kaksikko sisälle. Suskin haaveilema Tiede-työ löytyikin samantien, mutta Harri ei saanut töitä rikollisuudesta. Hän päätti väliaikaisesti tulla Suskin kanssa samaan työhön, eli tiedeuralla ovat molemmat nyt.
Uusi ura vaati heti opiskelua. Kumpikin halusi tehdä vaikutuksen työpaikalla taidoillaan ja ehkä myös ylentyä. Yhdessä lukeminen kävi kätevästi.
"Tämähän on ihan niin kuin silloin yliopistolla", Suski naurahti.
"Onkohan meidän nyt soveliasta nukkua yhdessä. Emmehän ole vielä naimisissa", Suski pohdiskeli kaksikon käydessä illan tullen yöpuulle.
"Nukuttiinhan me yliopistollakin samassa sängyssä", Harri muistutti.
"Ai niin!" Suskikin oivalsi. Nyt hän saattoi hyvillä mielin käpertyä kihlattunsa vierelle.
Aamulla Suski oli aikaisin jalkeilla, joten hän päätti tarjota aamiaisen. Harri käväisi aamupesulla ennen ruokailua, mutta saapui juuri parahiksi paikalle, kun Suski oli kaatamassa muroja lautasille. Hetkonen Suski, teitä on syömässä kaksi, mutta laitat ruokaa kolmelle eri lautaselle?

Suski on nyt palvelijaksi joutunut, kokkaa ja siivoaa talon isännän vain istuskellessa mukavasti. Harri päätti tarkistaa vapaat työpaikat vielä kertaalleen läpi, mutta rikollisuutta ei ollut tarjolla tämänkään päivän lehdessä.
Muutaman tunnin kuluttua kaksikko sitten asteli yhdessä kimppakyytiä kohti. Hiukan Harria huoletti, miten he kumpikin mahtuvat pieneen kimppakyyttin (onko tuolla ees takapenkkejä??). Hetken Harri harkitsi jäävänsä sittenkin kotiin, mutta huomattukaan laskujen jakajan virnistelevän postilaatikon luona, päätti Hari ahtautua autoon. Rahaa oli saatava.
Ylennystä ei kummallekaan tullut, mutta sentään laskut saatiin maksettua.
Ahkera työ kuitenkin palkittiin, ja kaksikko alkoi saada ylennyksiä ja tiedetakkeja työasuksi. Kummankin läheiseksi ystäväksi tuli Benjamin Lohela, joka myös työskenteli tiedealalla. Vuoron perään jompin kumi toi tämän miehen kaverina kotiin. .-D

Nyt on hyvä käyttää teleskooppia päiväsaikaan, kun naapurustossa ei asu ketään muita perheitä, jotka tulisivat hakkaamaan tirkistelystä. ,-D

Voi, muistan ton päivän kun pelasin, olin just asettunu tänne asunnolle, ja kun netti ei toiminut pelailin kaiken aikaa vaan simssiä. .-D

Kysymys lukijoille:
Mitäs tykkäät talosta?
Vaihtoehto 1: Just hyvä!
Vaihtoehto 2: Vanha oli parempi...

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

*Fiilistelee musiikin tahdissa*
Ai niin, missäs mie olinkaan?

Kyllä Arvo tulee vielä löytämään unelmatöitään, kunhan vain jaksaa sitkeästi etsiä ;) Ja käy kieltämättä järkeen, että puutarhakerholaiset kiinnostuisivat kasviskaupasta :D Ja virnuilen täällä harmittomalle autokolarille ;)
Minullakin simit tekevät välillä tuota, että tulevat tuoleille istumaan vaikka sohva olisi jopa ihan kirjahyllyn vieressä. Mokomat.

Oo, Harri aloittaa kaiken tavallaan "alusta" tai ainakin puhtaalta pöydältä? Katsotaan mitä tulee ;) Peukkuja ilman ladattuja pelaamiseen! :D
Suski on onneksi Harrin tukena. Ja aivan hauskannäköinen talokin tuli nuorelleparille :) Jotenkin suloinen osa uusine alkuineen ;D

Kasa kirjoitti...

Aw, tekis mieli iteki kuunnella mutten taida tänään ennättää kahden tunnin mittaista videota kuunnella. .-D Täytyy toivoa, että Arvo vielä löytää töitä! Nyt poju on jo yliopistolle ehtinyt (pelaan Veijareilla siis yhä kotona käydessäni, vaikka tarinan mukaan vain Harri vaimoineen jäi jäljelle .-D) ja en ollenkaan muista, ehtikö hän urastipendin saada. Jep, tosi hauska sattuma (vai kenties tarkoituksellinen tapahtuma?), että puutarhakerhon väki viihtyy kasvikaupassa. .-D Haha, harmiton kolari tosiaan. .---D Simit eivät ilmeisesti ole aina älykkäimmillään.. Jep, Harri pääsee nyt alusta aloittamaan Veijareita pelin uudelleenasennuksen jälkeen. .-) Ilman ladattuja on yllättävän helppo pelata, en edes muistanut että maxis-vaatteet on niin hienoja, kun aina on vaan ladattuja käyttänyt. .-D Hauskaa että pidit osasta. .--)