perjantai 24. tammikuuta 2014

Postailu on...

...taas jäänyt koko viikolta ääh. Mulla ei oo ollut aikaa vaikka mulla on ollut aikaa, mutta silti ei ole ollut aikaa. Sekavaa. .-D Ei mutta oikeesti, tää on jotenki kamalaa, kun mä olen haalinut itelleni liikaa vapaa-ajan aktiviteettejä, ja nyt sit jää kaikki tekemättä. Eihän se sinänsä vakavaa ole, kun kyse ei ole mistään maailmaa mullistavista tärkeistä asioista (okei, työharjoittelupaikan hankkiminen olisi varmaan aika tärkeää, varsinkin kun on enää ensi viikko aikaa...) mutta ärsyttää vaan, kun kaikki viivästyy eikä tunnu saavan mitään aikaa. Pitäisi karsia vapaa-ajan puuhia, mut mistään ei raaskisi luopua. Hoh, on se kiirettömän ihmisenkin arki niin kiireistä. .-D

Muttaah, tähän postaukseen en ole enempää avautumassa, sillä tarkoitus olisi taas laittaa Veijareille osaa julki. Yllättävä innostus iskenyt kirjoitella näitä tuntien aikana. .--D Omista kuulumisista koitan ensi viikolla viimeistään saada postausta kasaan. .-)

Aiemmat osat.
Osa 32: Iso maha


Suski vietti raskauaikaa rennoissa merkeissä. Usein päivät tuli vietettyä sohvalla löhöten tv:n ollessa päällä. Kylässä ollut Enni yritti kyllä saada naista kanssaan tanssimaan, mutta Suski kieltäytyi. Ei hän jaksaisi vatsan kanssa hyppiä ja pomppia musiikin tahtiin.

Raju liikunta oli hyvä jättää välin jo pelkästään sen takia, että Suski sai syödä jatkuvasti, eikä hän halunnut ruuan tulevan ylös niin kuin alkuraskauden aikana.

Suski halusi pitää yllä ammattitaitoaan lomailun ohessa, joten hän yritti jaksaa osallistua Harrin kanssa kirjojen lukemiseen. Torkut piti välillä ottaa, ja siksi Suski saattoi liikuskella talossa päiväsaikaan alusvaatteisillaan. Harrille muuta katseltavaa kirjan lisäksi..

Harri pääsi soveltamaan mekaniikkataitojaan käytännössä, kun kylpyhuoneen suihku alkoi valuttaa vettä itsekseen silloinkin kun kukaan ei sitä käyttänyt. Noh, ainakin tästä on hyötyä urallesi. Suskikin saa hyötyjä hoitaessaan siivoustehtäviä.

Raskausaika kului yllättävän nopeasti (olemmehan simssissä!), joten synnytys starttasi eräänä yönä. Suski kiljui tuskissaan, ja Harrikin ennätti heräämään ja näkemään päätapahtuman.


Syntyi pieni tyttö, joka sai nimekseen Seija. Onpas ruskea vauva: iho ja silmät Suskilta, hiukset Harrilta. Kiva saada suvun vaaleiden geenien sekaan tätä tummintakin sävyä. .-) Synnytyksestä uupunut Suski ojensi vauvan Harrille.

Aamun valjetessa Harri tuli kurkkimaan Seijaa kehdon kaiteen yli. Vauvan pienet liikkeet olivat niin jännittävää katseltavaa, että Harrin olisi tehnyt mieli jäädä töistä kotiin puuhastelemaan vastasyntyneen lapsensa kanssa.

Kunnian sai kuitenkin Suski, ja ahkerasti nainen lomapäivinään vauvan tarpeita täytti. Työelämään palaaminen alkoi kuitenkin muutaman viikon jälkeen jo houkutella.


Ajan kulun huomaa parhaiten lasten kasvusta.. Seijan vauva-aika etene vauhdilla, ja on aika siirtyä uuteen ikävaiheeseen! Kasvonpiirteitä tuli kummaltakin vanhemmalta ja lopputulos on mielenkiintoinen ja kiva kokonaisuus. .-)

Koska Harri oli päivisin töissä, sai hän illalla kunnian toimia Seijan nukuttajana. Kumpikin vanhempi oli järjestelyyn tyytyväinen: Suski sai vähän vapaa-aikaa ja Harri sai olla lapsensa kanssa.

Vaikka Harri laittomilla rikollisuusbisneksillään välillä sai tuotua kotiin normaalia suuremman summan rahaa, olivat tulot hiukan epäsäännölliset, eikä Suskin äitiyslomarahoillakaan pitkälle pötkitty, joten Seijalle ei ollut varaa hankkia paljoakaan leluja. Sitäkin enemmän tyttö silti arvosti ainokaistaan luovuuslelua. .-)

Suskin äitiysloma alkoi olla lopuillaan, mutta naisella oli yllättäviä suunnitelmia.
"Olen opiskellut niin paljon, että saan pian ylennyksen. Mietin, että tämän jälkeen minulla olisi isommat tulot, ja voisin olla poissa töistä äitiyslomalla. Kannattaa hankkia Seijalle leikkikavereita pian, jottei sisaruksilla olisi kovin suurta ikäeroa", Suski kertoi suunnitelmistaan, eikä Harrillakaan ollut mitään toista vauvaa vastaan.

Jotta suunnitelma Suskin ylennyksestä toimisi, Harri alkoi tehdä enemmän yövuoroja töissä, jotta hän saattoi olla päivät kotona Suskin ollessa töissä. Vaikka väsymys painoi, yritti Harri silti opettaa Seijalle puhumista. Tulokset olivat kuitenkin kehnoja, sillä väsyneenä Harri ei jaksanut keskittyä hommaan, eikä Seijakaan tajunnut homman ideaa.

Pahoinvointi alkaa taas, onnea Suski! Vai etkai taas mennyt hankkimaan tuntematonta tautia urapalkinnollasi...

Et ilmeisesti, tämä pahoinvointi taisi liittyä raskauteen. ,-)

Jäätyään taas äitiyslomalle isompien päivärahojen kera, yritti Suski nyt puolestaan hoitaa opetustehtäviä. Raskaus kuitenkin väsytti naisen nopeasti, ja Seijan kanssa puuhastelu kävi toisinaan todella naisen voimille.


Kasvun aika koitti jälleen Seijan osalta, ja tällä kertaa glitterhileet saattavat hänet lapsi-ikävaiheeseen. Nyt kun ei ole ladattuja ihoja voin rauhassa riehuma maxis-huulipunien kanssa ilman että näyttää tyhmältä. .-D Vai eikö tuo juuri näytä tyhmältä... Kuitenkin, oon aina halunnut käyttää noita Kauppa aukin villejä huulipunia, mut ladattujen ihojen kanssa ne ei oikein natsaa, joten nyt innoissani laitoin Seijalle vihreää huulipunaa, ehee. .-D

Ehheh, niin se kerronta kiihtyy, kun noita lapsia tulee, Seijakin ehti syntyä ja kasvaa lapseksi yhden osan aikana. .-D No, ei se mitään(?). Nyt mun täytyisi varmaan jatkaa ton koulutyön tekoa välillä.. Noh, oon mä saanu tänään jotain aikaankin:


Tollanen bilehuone tulossa. .-D Alempana tekemäni radio, joka pääsee sit tuonne huonetta kalustamaan. Toivottavasti se näyttää teksturoituna edes vähän paremmalta. .-DDD Mut kivaa viikonloppua, mä oon taas tälläki viikolla kotiin menossa, ahhh. ♥

Kysymys lukijoille:
Häiritsikö Seijan nopea vanheneminen?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: Ei

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Ällös huoli, minulla itselläni oli nimittäin juuri tuollaista sekavaa tuossa poissaoloni aikana, kyllä siitä selviää hengissä :)
Seijapa näyttää söötiltä. Toivottavasti tyttö tulee sitten hyvin toimeen pikkusisaruksensa kanssa ;) Hauskat vihreät meikit! :D
Nyt mie rupean kyllä kateelliseksi siun koulutöistä ♥ Näyttää nyt jo hienolta :)

Kasa kirjoitti...

Noh, hienoa kuulla etten ole ainoa joka hukkuu (olemattomiin) kiireisiin, täytyy vaan pikkuhiljaa koittaa edistää noita vapaa-ajan projekteja. Työssäoppimisesta ei onneksi tule mitään läksyn tapaista (ei tosin koulustakaan usein mitään tule..) että saa sit illan puuhastella näiden muiden projektien kanssa. .-) Seija on ihana minustakin, ja hauskaa että pidät tytön meikeistä. .-D Haha, kiitos paljon. .--) Huvittaa kun kaikki kehuu näitä blogiin laittamiani töitä, mut jos niitä vertais muiden meidän ryhmäläisten töihin ni olisi aika säälittävää katsottavaa. .-D Tai ainakin mun vierustoverin työt on aina ylihienoja, en muiden näyttöjä oo pahemmin vilkuillut.. .-D No joo. Kivaa kun jaksat lukea ja kommentoida näitä vanhojakin osia. ♥