torstai 20. helmikuuta 2014

Laitan näitä...

...valmiiksi kirjoittamiani Veijareiden osia julkaistumaan viiden päivän välein, joten jos viiden kertotaulu on hallinnassa, voit päätellä seuraavan osan julkaisuajan (tai katsoa sen osa-sivulta).

Aiemmat osat.
Osa 35: Kaikki kasvaa

Keksiikö kukaan, mistä iskelmäbiisistä otin mallia osan nimeen? No tästä. .-D




Suski on alkanut keskittyä vähän liikaakin töihinsä. Väsynyt Uunop tuli riehumaan äitinsä jalkoihin, mutta Suskia kiinnosti enemmän lääkkeiden tekeminen, ja Uunop uinahti lopulta nurmikolle. .-(

Saako joku Suskin ajatuksista selkoa? Haiseva kehto?

Yksityiskouluun pääseminen oli Seijan kannalta muutenkin hyvä juttu kuin vain uusien ystävien saamisessa. Myös tytön arvosanat olivat kohonneet, ja Seija juoksikin suoraan koulusta tultutaan kertomaan Harrille hyvästä todistuksesta.


Uunop täyttää vuosia! Pojusta tuli kivannäköinen ilmestys. .-)


Oli pakko ostaa Uunop:lle leikkiuuni jotta voisin testata, tarkoittaako pojalle kasvun yhteydessä arpoutunut essuasu hyvää kokkaustaitoa. .-D Ikävä kyllä leivos kärähti pahemman kerran.. Noo, ei lannistuta, laitat siihen samanlaiset koristekuorrutukset kuin essumuffinissasikin, niin ei kukaan tajua!

Aijai Harri, mietitkö valehtelunharjoittelulaitteistoa lastenhuoneeseen sijoittaessasi mitä seuraa siitä, kun lapset kiinnostuvat tästä välineestä? Luova Seija valehteli sujuvasti välttyen sähköiskuilta. Varokaa muu perhe, Seijan puheisiin ei tästä lähtien kannata täysin luottaa...

Seija on ihanan uskollinen isälleen, ja juoksi vastaanottamaan Harria jopa silloin kun tämän rosvotyöt venyivät myöhään yöhön asti. Aw. ♥


Yritän yhä saada Uunop:n kokkailupuuhiin. Mehun tekeminen sujui pojalta paistamista paremmin, ja välillä mehutiskin eteen pysähtyi muutama asiakaskin. .-)


Uunop oli todella kiintynyt taaperoaikaiseen lastenhoitajaansa, ja piti tähän edelleen yhteyttä, vaikka lastenhoitajaa ei enää palkattuna ollutkaan. Lastenhoitajakin viihtyi Uunop:n seurassa, ja tuli joskus jopa vierailemaan Veijareiden tontilla, mutta useimmin kuulumiset vaihdettiin puhelimen välityksellä.

Benjamin Lohela olisi hyvä puolisoehdokas Seijalle, sillä mies on hyvissä väleissä sekä Suskin että Harrin kanssa, joten vanhemmat ainakin tykkäisivät. .-D Mutta Seijan mielipide saadaan selville vasta piitkän ajan päästä..


Tai ei välttämättä mene edes kovin kauaa, Seijalla on nimittäin synttärit! Vihreät meikit vaihdettiin punaisemman puoleisiksi. Teiniksi kasvettuaan Seija tajusi olevansa kiinnostunut tieteistä, ja hän haluaa päästä tiedeuran huipulle, aivan niin kuin hänen äitinsäkin!

Suskista puheenollen naisen tiedeura etenee hyvin. Palkankorotuksia ja ylennyksiä satelee hyvin, ja Suski aivan hämmästyi tajutessaan, miten paljon onkaan tienannut. Vaikka hän elää unelmaansa työskennellessään tiedealalla, on simoleonien kerääntyminen mukavaa bonusta!

Urakehityksen esteenä oli kuitenkin vauvanhoito. Suskille oli lomapäiviä sen verran kertynyt, että hän päätti olla Harrin työpäivinä kotona Aadolfin kanssa, jolloin välteyttäisiin lastenhoitajan palkkaamiselta. Mielellään Suski oli lastensa kanssa, mutta ainainen kotona nyhjääminen alkoi vähitelle naista kyllästyttää.

Suski tapasi itsensä teiniversion. .-D Edellisellä koneellahan Harri tutustui kyseiseen teinityttöön ja vei tämän mukanaan yliopistoon, mutta täällä nollautuneessa Siniperässä kaikki valmissimit ovat taas tallella. .-D

Ennättipä tämä nuorin poika Aadolfkin kasvamaan tämän osan aikana! Naamakuvaa en jostain syystä löytänyt, minne lienee sekin hukkunut, vai olisinko voinut unohtaa sen kokonaan..? No jaa, etteköhän kuitenkin jatkossa tunnista Aadolfin muusta perheestä, tämä kun on ainoa taapero taloudessa. ,-)

Vi ses!

Kysymys lukijoille:
Tuleeko Benjaminista Seijan puoliso?
Vaihtoehto 1: Ehkäpä
Vaihtoehto 2: Eii

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Mujj, löysin ajantajuni ja kaivoin Veijarit esiin. ;)
En muista milloin viimeksi olen saanut taaperot kuukertumaan jonnekin muualle kuin kehtoihinsa. Joskus joku kyllä mönki nukkumaan lemmikkien vuoteelle :3
Uunop ei tosiaan näytä kasvettuna yhtään hassummalta. Tuo kuva missä tikka on etualalla on kyllä hienosti aseteltu! Ah, muffinseja - sotkin niitä jokin aika sitten kolme pellillistä ja sain niistä hetkeksi tarpeekseni. Kuiviakin niistä tuli, phui. Älä huoli, Uunop, ei sitä mitään mestarikokkeja olla täälläkään.

Tuo valheenpaljatuskone on aina mielestäni jotnkin niin hieno. :) Punainenkin näyttää sopivan Seijalle hyvin. Universumi ei sentään vääristynyt, kun Suski tapasi itsensä. Eivät kai simsissä enää hämmästele aikamatkailua tai muta universumeja :D

Kommentoin lisää ja järkevämmin kunhan aivoni eivät enää sano "Nurr" ;D

Kasa kirjoitti...

Whii, hienoa kuulla sinusta taas! Minulla tuo taaperoiden pyörtyily lattialle on ihan tavallista, laskee se energia-palkki niin ovelasti ettei huomaa ennen kuin on liian myöhäistä. .-D Ghaaa, oon nähnyt noita taaperoiden uinailuja lemmikkien patjoilla toisten tarinoissa mutta omassa pelissä niin ei ole käynyt vielä kertaakaan, epistä. .-D Kiva että kuva miellytti, mun mielestä se on vähän pelottava. .-D Tikka näyttää niin isolta että lävistäisi Uunop:n millä hetkellä hyvänsä.. Voi ei sinun muffini-säätöjäsi! Mmm, mulle tuli jostain syystä makeannälkä, mut ei enää tähän aikaan oikein viitsisi napostella.. .-D Hahah, tykkään melkein kaikista urapalkinnoista, myös tuosta valheenpaljastimesta. .-D Ei tosiaan ilmennyt mitään ongelmia Suskin kohdatessa itsensä teiniversion, perus juttuja simssissä ilmeisesti. .-D