sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ei mulla...

...ole mitään sanottavaa, senkun alatte osaa lukea:

Aiemmat osat.
Osa 37: Kaikkien kaveri


Työnhaku on edelleen Uunop:n tehtävänä. Aamuisin tuli usein vaihdettua kuulumisia postitytön kanssa, kun Uunop oli aina ulkona lehteä odottamassa. Perhetavoitteinen Uunop oli alkanut haaveilla seurustelusta, mutta postityttö ei pojan mieleen ollut sillä tavalla. Ei sillä että teinisuhteilla olisi mitään väliä kun en saa simieni kumppaneita mitenkään enää kasvatettua..

Uunop vietti edelleen aikaa myös lapsuusajan ystäviensä kanssa. Sama tyttö oli myös Seijan kaveri, mutta Seija ei halunnut jäädä ikilapsen ystäväksi, sillä hän oli viimein alkanut herättää koulun suosittujen tyttöjen kiinnostuksen.

Keittiössä tuli viikonloppuisin ahdasta, kun kaikki kilpailivat ruuanlaittovuoroista yhdellä työtasolla. Pitäisi laajentaa keittiötä, ruokapaikkojakin on niin vähän..

BFF ♥

"Miksen saa huvitella flipperillä?" Seija kummasteli minun kieltäessä simin omakeksimän käskyn.
"Koska noppa määrää, että sinun on hankittava hupisi tikkataululla tällä kertaa", vastasin.
"Eikääh.. Ihan tyhmää, flipperillä saisin huvin paljon nopeammin täyteen", Seija marisi.
"Noppa määrää", muistutin.
Olenko liian riippuvainen nopasta? .-D Arvon sillä millä tavaralla sim huvittelee tai mitä taitoa opiskelee.. Eihän sellaisia asioita osaa itse päättää. .---D

Flipperihuvittelu olisi voinut olla järkevämpää, Seija nimittäin joutui lopulta lähtemään töihin huonolla huvilla. Onhan sellainen aika ärsyttävää. .-(

Uunop:kin on viimein saanut töitä! Kivasti lippis sopii työasunkin väreihin. ,-)

Noni, nyt oli sitten Aadolfinkin vuoro tuoda tämä tyttönen (olisi mukavampaa jos muistaisin simien nimet..) kaverina koulusta! Aika hauskaa, että kaikki perheen lapset ovat ystävystyneet saman simin kanssa. .-D

Uunop teki mielellään kotitöitä ja siivoili taloa. Hänen mielestään tiskaaminen oli yhtälailla miesten vastuulla. Aadolf puolestaan syö valmistamaansa leivonnaista. Muffinilla on samanlainen pottatukka kuin Aadolfillakin!

Aadolf kasvaa, eivätkä kannustusjoukot taaskaan vaikuta kovinkaan kiinnostuneilta: Toinen seisoo ilmeettömänä ja tönkkönä, ja toinen katselee jonnekin muualle..

Aadolf leikkasi moppitukkansa pois uudessa ikävaiheessaan, joten nyt hän näyttää tältä! Tavoite taisi olla suosio, ja elämäntavoite urheilu-uran huippu.


Suski häiriköi Harrin unia pianosoitollaan. Jännää, miten piano herättää nukkuvat simit, mutta yliopistolisärin mukana tulleet uudet soittimet eivät herätä samassa huoneessa uinuvia simejä.

Uunop oli viimein löytänyt sopivan seuralaisen itselleen äitinsä teiniversiosta.. Tulee mieleen pari vuotta sitten näkemäni elokuva, jossa poika joutuu vahingossa menneisyyteen siihen aikaan, jolloin hänen vanhempansa olivat nuoria. Pojan äiti ihastuukin tietämättään omaan poikaansa, ja pojan täytyy yrittää saada vanhempansa takaisin yhteen, tai muuten hän ja hänen sisaruksensa katoavat nykyajasta, koska heitä ei voisi olla olemassa, jos heidän vanhempansa eivät menneisyydessä olisi toisiinsa ihastuneet. Oli ihan hauska elokuva kun kipeänä isin kanssa katselin, harmi etten ollenkaan muista sen nimeä..




Harri ja Suski nyt sitten vanhustuivat seuraavanlaisin tuloksin.

Valehtelutuoli meni rikki, mutta onneksi Harrilla on myös ymmärrystä mekaniikasta! Mitähän siitäkin olisi seurannut, jos korjaaja olisi palkattu, ja hän olisi sitten myöhemmin juorunnut poliisille näkemästään..

Ikä tuntuu vain notkistavan Harria. .-D Joogaaminen on alkanut sujua ilman ongelmia, jees. .-)

Onko tuo jotenkin veikeä yhdistelmä, kun Uunop:llä on sivistynyt yksityiskoulupuku ja sit päässä kuitenkin lippis? .-D Teini-Suskilla on muuten myös tuo koulupukua muistuttava asu, nythän näyttää ihan siltä että molemmat ovat yksityiskoulun oppilaita. .-D

(Kuvittele tähän jokin loistava loppupuhe)

Kysymys lukijoille:
Kumpi näyttää paremmalta vanhuksena?
Vaihtoehto 1: Harri
Vaihtoehto 2: Suski

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Heei, muitakin noppariippuvaisia! Itse en enää osaa itse päättää simien tavoitteita ja lisätavoitteita, vaikka arpominen olisi pakollista vain säännöillä pelatessa. Niin, ja urakysymykset tietenniin! Noppa nyt vaan on niin näppärä ;D

Tuo tosiaan on jännä mihin soittimeen simit heräävät ja mihin eivät. Mutta ainakin simit voivat revitellä rumpusooloilla samassa huoneessa jossa taaperot nukkuvat ;) Hmm, tuo leffa kuulostaa tutulta... Ei olisi mikään Takaisin Tulevaisuuteen - elokuvakolmikon osista? Niissä tosin ainakin jossakin päädyttiin hieman kauemmas menneisyyteen.

Kasa kirjoitti...

Ahh, hienoa kuulla ettei me Fikun kanssa olla ainoita noppariippuvaisia. .-D Tavoitteet on arvottu varmaan pelihistorian alusta asti, ihan joka perheellä. .-D Noppa on myös apuna jos urakysymykseen ei tiedä varmaa vastausta. Paras urakysymysratkomistapa on kyllä kysyä isiltä kumman vaihtoehdon hän valitsisi, ja sitten valita päinvastainen, se osuu todella usein oikeaan. .-DD Harmi ettei isi ole kovin usein lähettyvillä kun simssiä pelaillaan.. Jep, ehkä yliopiston soittimiin unohdettiin lisätä tuo heräämisominaisuus tai jotain? Mulle tulee mieleen miten joskus aikoinaan kaverin kanssa pelatessa meidän kaima-simit oli yhdessä lomalla, ja sit yksi meni soittamaan muiden nukkuessa ja ihmeteltiin kun ne ei herännyt siihen. .-D En osaa sanoa tuosta elokuvasta, täytyy koittaa googlailla joskus, kiitos vinkistä. .-D