maanantai 17. maaliskuuta 2014

Huomenta ja...

...mukavaa viikon alkua kaikille! Taas olisi osa Veijareille luvassa:

Aiemmat osat.
Osa 39: Perijän perinteinen elämä


Taavi halusi Harrin tapaan rikollisuusuralle, ja kuntopisteiden kasvatus täytyi laittaa käyntiin heti. Taavi liittyi usein myös aloittelija-tasolla olevan Aadolfin kanssa jumppaamaan. Joo, tosi hyvä kuva kun siinä ei kumpikaan jumppaa. .-D Radionkin ovat mokomat sammuttaneet, miten niin vessahädässä ei voi kuntoilla?

Taavin ja perijämme Seijan suhde oli vähitellen jo syventynyt niin paljon, että kaksikon saattoi bongata nukkumasta sylikkäin. Suski katseli näkyä tyytyväisenä kulkiessaan huoneen läpi. Vanhuksia varten oli rakennettu oma makkari perijän huoneen kylkeen, joten nämä ramppaavat nyt jatkuvasti perijämakkarin läpi. .-D

Seija on erittäin siisti sim, ja hänelle on tärkeää siivota sotkut samantien. Seira ryhtyi kaikessa rauhassa vaan tiskaamaan vaikka kimppakyyti jo tööttäilee ulkona. Mikäs kiire tässä on töihin?

"Photoshopattu kuva!" huudahti Fiku tämän nähdessään, mutta vakuutan ettei kuvaa ole muokattu mitenkään! Bussikuskilla tuntui olleen kiire, kun tämä lähti kaahaamaan kiirellä pois ennen kuin Uunop ehti loikata kyydistä. Ilmalento päättyi onneksi hyvin.

Koulun lisäksi teinipojille jäi aikaa myös harrastuksilleen: Aadolf oli innostunut maalaamisesta ja Uunop tykkäsi tanssia. Varohan Aadolf ettei yksärikoulun pukuun tule maalitahroja!

Raskaan työpäivn päätteeksi Seija marssi kylpyhuoneeseen aikeenaan ottaa rentouttava vaahtokylpy. Aivan liian myöhään nainen huomasi, että Taavi oli kylpyhuoneessa myös pesulla.
"Anteeksi, en huomannut sinua", Seija mutisi häpeillen ja käänsi katseensa pois. Vaikka pari nukkuikin samassa vuoteessa, oli heillä kuitenkin aina vaatteet päällä, jos ymmärrätte...

Yhteisen pesuhetken jälkeen paljaan pinnan arastelu loppui, ja koska minulla on edelleen unohtuneena animaatiot päälle, joudutte itse päättelemään mitä seuraavaksi tapahtuu. Arh oikeasti, MIKSI en koskaan muista ottaa animaatioita pois päältä, vaikka ne koko ajan muistuttavat minua olemassaolostaan?

Jee, hyvä Harri! Kunto on saatu huippuun, nyt sinun ei enää tarvitse ikinä kuntoilla. .-D Ois kiva oikeassakin elämässä, jos hyvä kunto vain pysyisi hyvänä ilman että sitä tarvitsisi ylläpitää. .-D Tai tietysti jos ylisyöttää simiä mutta muuten.

Veijarit ovat nykyään niin sivistyneitä, kun juhla-asuja arpoutuu kaikille arkiasuiksi. .-D


Logiikkahikke Suski tarjosi usein oppitunteja urapalkinnollaan muille perheenjäsenille. Muutenkin oli hyvä, että kokeneempi valvoi vieressä, ettei kukaan luo vahingossa haitallisia yhdisteitä joista seuraisi sairauksia.

Aadolfkin ottaa viimein kontaktia tyttöihin! Tyylikäs laama-asu taisi tehdä tuohon tyttöön vaikutuksen. .-D


Seija oli alkanut heräillä keskellä yötä valtavaan näläntunteeseen, jolloin ei auttanut muu kuin nousta pienelle yöpallalle ja poimia jääkaapista ensimmäisenä käteen sattunut purnukka. Inhottavaa hommassa oli se, että pian syömisen jälkeen Seija alkoi voida pahoin ja äsken syöty ruoka tuli samantien ylös.
"Söinkö muka taas pilaantuneen ruuan? Jo neljäs päivä peräkkäin", Seija harmitteli yökkäillessään.

Suskilla oli kuitenkin asiasta omat päätelmänsä, ja lapsenlapsia innokkaasti odottava vanhus olikin aina innoissaan löytäessään oksennuksen hajuisen pöntön.
"Aamupahoinvointi on merkki raskaudesta", Suski oli tyttärelleen sanonut, mutta Seija oli vain häipynyt punastellen paikalta. Hänkö muka raskaana, eihän se nyt voinut olla mahdollista!

Vai voisiko sittenkin? Mahan pyöristymiseen Seija ei ollut kiinnittänyt huomiota, mutta tuntiessan vauvan ensimmäisen potkun Seija heräsi siihen todellisuteen että hän todella odotti vauvaa!

Raskaus oli raskas myös Seijalle, ja äitinsä tapaan nainen oli usein uuvuksissa. Päikkäreitä mahtui useampiakin päiviin, ja Seija oli todella helpottunut siitä, että hänellä oli apuna mies ja vanhemmat. Sekä tietysti myös veljet.

Miten niin talossa on liian vähän penkkejä? Noh, onnistuuhan se opiskelu lattialla istuessakin!

Tää päätösvalta ahdistaa mua... Juustokakku on niin katala, suuri kiusaus käyttää sitä mutten tiedä onko se oikein! Luomukaksoset = ♥, mut niitä tulee niin harvoin että... Kaksi tietotavoitteista simiä tuskin haluaa useampaa lasta hankkia, niin synnytetään nyt kerralla pari, niin ei sitten tarvitse toista raskautta erikseen järkätä.

Harri on saavuttanut rikollisuusuran huipun! Mahti tuo työasu. .-D

Naisystävän mahan kasvaessa kasvoivat myös Taavin paineet kosimisen suhteen. Oliko soveliasta, että heille oli tulossa lapsi(a) eikä naimisiinmenosta ollut ollut mitään puhetta.
"Haluaisin kovasti kosia, mutten tiedä mitä Seija siitä ajattelisi. En edes tiedä haluaako hän naimisiin" Taavi avautui ystävälleen ongelmastaan.

Moicca. .---D

Kysymys lukijoille:
Tiedeuran urapalkinto?
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

6 kommenttia:

Pikkunen kirjoitti...

Oih! En olekkaan taas vähänaikaan kommentoinutkaan, joten nyt kun ei kukaan muu vielä ole ehtinyt niin mä sitten päätin ryhtyä kommentoimaan! :D Tykkään lukea tämmöisiä perus Legacyjä ilman mitään pakollista juontakaan :) Toi Taavi on jotenki niiin lutunen :3 Inhottaa kun niin monet ei tykkää noista "isoista"- nassuista 3:

Kasa kirjoitti...

Kiva juttu, että päätit jättää kommenttia taas vaihteeksi! Mukavaa että LC:n juonettomuus on mieleesi, itekin tykkään pelailla rennommin ilman jatkuvaa lavastusta ja suunnitelmia. .-D Jep, itsekin inhoan naamarasismia, mielestäni tuo Taavi-naama on yksi simssin kivoimpia kasvoja. .-)

Jade Essence kirjoitti...

Muokatuilta näyttävät kuvat ovat hauskoja kun ne sattuvat tapahtumaan luonnollisesti :D Tuo kylppärikuva oli jotenkin hieno, tykkäsin kuvakulmasta paljonkin ♥

Se on ärsyttävää, kun simit menevät ns. "väärään paikkaan" istumaan, kuten vaikka hylkäävät lähempänä olevan sohvan ja valtaavat ruokapöydän tuolit.

Luomukaksoset ovat kieltämättä ihania mutta... Nyt kun Garpeilla on tullut kolmessa sukupolvessa peräkkäin luomukaksoset (ainakin muistelen, etten käyttänyt juustokakkua?) niin alan vähitellen toivoa, että niitä kaksosia tulisi vähän muuallekin. Jos se on se kaksosgeeni...

Kasa kirjoitti...

Haha kyllä, ja muutenkin kaikki bugitilanteet joista taltioituu erikoisia kuvia on mahtavia. .-D Hmm, kylppärikuvia oli useampi, tässä koitan arvailla mitä niistä tarkoitit. .-D Mutta kivaa että miellytti, mikä kuva sitten olikaan. ,-D Simit tekee kyllä joskus istumisestakin kamalan vaikeaa.. Sit jos pitäisi lavastaa joku tilanne täytyy tukkia väärät penkit ja silti sim eksyy jonnekin muualle.. .-D Luomukaksoset on parhautta kun se tulee yllätyksenä. .-D Nykyään meidän pelissä syntyy yleisesti hirmuna useampi vauva kerralla kun on kolmos-nelos-hack, että välillä melkein toivoo että tulisi vaan yksi vauva. .-D Garpeilla on kyllä paljon noita kaksosia nähty. .-D Kiitos ahkerasta lukemisesta. .-D

Jade Essence kirjoitti...

Huppista, niinhän niitä olikin useampi kylppärikuva! Sokea mie. Tarkoitin niistä kuitenkin tuota aivan ensimmäistä ;)

Kasa kirjoitti...

Ei hätiä, kiva kuitenkin kun tulit selventämään asiaa. .-D