perjantai 7. maaliskuuta 2014

TÄNÄÄN SE...

BACKSTREET BOYSIN KEIKKA VIIMEIN ON! Uuh. .-D Toivottavasti junat ei nyt tee jotain lakkoa tai jään auton alle kävellessä asemalle tai jotain muuta mikä estäisi keikalle pääsemisen.. Mulla alkaa nyt tosiaan loma, mut ajastettuna olisi jotain lomaviikollekin. ,-) Tässä tulisi nyt Veijareille jälleen jatkoa, lukumusaksi keksin tällä kertaa tällaista..:


Aiemmat osat.
Osa 38: Eläimellistä menoa


Ihan oikeasti Aadolf, etkö muka mahdu nousemaan sängystä? Eihän Uunop edes joogaa sänkysi kohdalla..

Ihanaa kun simit pelaa isommalla porukalla! Pelijoukkio saadaan melko helposti kokoon, kun pari teiniä tuo kaverit koulusta.


Aadolf löysi työpaikan melko helposti urheilu-uralta. Töissä tuli tavattua Orlando, joka siis edellisellä koneella oli Harrin isä, eli Aadolf toi nyt tavallaan ukkinsa työkaverina. .-D Monet kummastelivat Aadolfin uravalintaa, sillä poika ei koskaan ollut kovinkaan urheilullinen. Aadolf halusi kuitenkin näyttää kaikille, että vähemmälläkin taidolla voi lopulta menestyä!

Teinipojat olivat jostain syystä vähän kökömpiä kokkeja eivätkä osanneet valmistaa hienoja täyttäviä aterioita muiden perheenjäsenten tapaan, mutta siitä huolimatta he halusivat valmistaa ateriansa itse. Tekemällä oppii, tai jotain sinne päin. .-D Aloin ite miettiä millä simssin tasolla oma ruoanlaittotaitoni olisi, ja omien kokkailujen perusteella mulla ei varmaan olisi yhtään ruoanlaittopistettä. .-D

Seija alkoi olla aikuisuuden kynnyksellä, ja hiukan tunnollista tyttöä harmitti, ettei hän ollut teini-ikänsä aikana kokenut kaikkia yhtä villejä juttuja kuin hänen koulukaverinsa. Hänellä ei myöskään ollut ollut ikinä poikaystävää ja Seijaa alkoi mietityttää, saisiko koskaan ensisuudelmaansa. Lopulta tyttö otti ohjat omiin käsiinsä ja antoi nopean pusun yhdelle tuttavapojalleen. Poika oli Seijan mielestä semi-söpö, mutta ei hän tämän kanssa seurustelusta haaveillut, joten juttu jäi yhteen suukkoon.

Vanhuspari on jotenkin erkaantunut toisistaan. .-o Kummallakin on työkiireitä ja muuta, eivätkä Harri ja Suski ehdi edes nukkumaan samaan aikaan. Pitkä suhde parin välillä on laskenut jonnekin 70 paikkoille, hui.


Ja niin se Seija kasvaa! Paljastettakoon tässä vaiheessa, että olen päättänyt valita Seijan perijäksi! Ihastuin Seijassa juuri siihen, kun hänen geeniperimänsä poikkeaa enemmän muista sisaruksista ja muutenkin olisi varmaan välillä jo tytön vuoro periä, Harrihan oli edellinen perijä. Eli (Valio, Varma, Harri, Seija) neljännen sukupolven perijä valittu!

Synttärikakkua pöydän ääressä mutustellessaan Seija kummasteli puhelimella ravaavia vanhempiaan.
"Menehän laittamaan paras mekkosi ylle", Suski kehotti. Seija katsahti harmaaseen pyjamaansa kummastellen äitinsä käskyä.
"Meillä on sinulle lahja, jonka löydät pihalta", Harri vinkkasi.

Ulos mennessään Seijalle valkeni mistä oli kyse: Vanhemmat olivat kutsuneet kylään kaikki miespuoliset ystävänsä, joista Seijan tulisi nyt valita tuleva puolisonsa!


Miehet olivat myös täysillä mukana jutussa, ja tekivät kaikkensa osoittaakseen Seijalle olevansa paras kumppani. Paremmuuttaan esitelläkseen Benjamin ja Gullik alkoivat tapella, jolloin voittajaksi selviytyvä tekisi naaraaseen hyvän vaikutuksen. Menikö tää jotenkin eläimelliseksi? .-D Seijaa miesten touhu enemmän kammotti.

Seija jätti tappelevat miehet takapihalla ja siirtyi jutustelemaan ujomman Taavin kanssa, joka oli äsken juossut peloissaan karkuun alkanutta tappelua.
"Olet paljon parempaa seuraa kuin nuo öykkärit", Seija kertoi.
"Todellako?" Taavi kysyi hämillään ja punastui. Miehen suloinen olemus teki Seijaan aivan uudenlaisen vaikuksen, ja nainen koki ensimmäisen kerran elämässään ihastumisen tunteen.

Eiih, juuri kun juttu alkoi luistaa näiden kahden välillä, täytyy poliisin rynnätä paikalle! Takapihalla oleva tappelu oli äitynyt niin pahaksi, että poliisi oli pyydetty paikalle tyhjentämään tontti vieraista.

Seuraavana aamuna Seija ja Suski juoksivat yhtä matkaa kimppakyytiin. Seija oli ylennetty samalle tasolle kuin hänen äitinsä, ja Suski oli hiukan katkera nopeasti edistyvälle tyttärelleen. Näiden kahden välille tuleekin varmaan kova kilpailu siitä, kumpi pääsee ekana uran huipulle. Seijan harmiksi Suski uteli eilisen illan tapahtumia.
"Noh, kenet olet päättänyt valita mieheksesi?" Suski kyseli.
"Äiti, hoitaisin nämä asiat mieluummin itse! Taavi oli kyllä ihan mukava..." Seija huokaisi loppuun, eikä tämä jäänyt Suskilta kuulematta.

Suski raportoi asiasta Harrille, joka oli heti valmis seuraavaan vaiheeseen. Harri kutsui ystävänsä Taavin kylään ja ehdotti tälle yhteenmuuttoa. Hiukan hämillään Taavi suostui ystävänsä pyyntöön.

Riitti siinä Seijalla ihmettelemistä, kun hän huomasi kylpyhuoneesta tullessaan Taavin istumassa pöydän ääressä lehteä lukemassa.
"Sun mies muutti tänne", Uunop naureskeli vieressä.
"Mit..? Ömh, Uunop, menepäs siitä lukemaan jonnekin muualle", Seija hätisteli veljeään pois paikalta.

Seija istui Uunop:n paikalle ja katsoi miestä närkästyneenä.
"Mitä tämä nyt on olevinaan? Tuskin tunnemme toisiamme ja sinä olet muuttanu tänne!" Seija luennoi. Taavi piileskeli lehden takana ja sanoi olevansa pahoillaan.
"Voin kyllä lähteä, jos haluat sitä", Taavi sanoi vaisusti ja nousi ylös.

Seija ryntäsi kuitenkin miehe perään.
"Älä mene. Minä tuota... taidan olla vähän ihastunut sinuun. Voit kyllä jäädä tänne, ehdimme tutustua toisiimme vielä paremmin", Seija lupasi, eikä Taavi vastustellut.

Olipa kiva kirjoitella osaa, sai vähän muuta puuhaa työpäivälle. .-D Hyvää viikonloppua, olkaa täällä kiltisti lomani aikana. ,-)

Kysymys lukijoille:
Kumpi väri?
Vaihtoehto 1: Harmaa
Vaihtoehto 2: Vaaleanpunainen

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Heh, miullakaan ei taitaisi olla sen enempää ruuanlaittopisteitä, hyvä kun en niitä muffinseja aina polta :D
Täältä peukkuja Seija perijyydelle, tykkään juuri tuosta että vuorotellen on ollut mies- ja naispuolisia simejä. Pitäisi joskus itse kokeilla! :D
Ja Seija tekee miesrintamallakin parhaan valinnan! Kun kaksi kiistelee, niin kolmas vie "saaliin" eli Seijan. Taavilla on tuollaiset mukavan lempeät kasvonpiirteet :) Eikä Seijallakaan loppujen lopuksi tainhnut olla mitään sitä vastaan, että vanhemmat vähän masiinoivat esikoisensa liittoa... ;)
*Jammailee osamusan tahdissa*

Kasa kirjoitti...

Mulla on oikeesti varmaan jotain -1 ruoanlaittopistettä, en mä osaa mitään juustopastaa tehdä, ainoa mihin kykenen on voileivät ja murot. .-D Tuo sukupuolten vuorotteleva perijyys on ihan kätevä, vaihtelua tulee kivasti kun vuoron perään on miehiä ja naisia. .-D + Mua on aina ärsyttänyt kun joissain LC:issä nainen tulee aina perijäksi, joten nyt halusin varmistaa että miehetkin saa oikeutta. .-D Taavi oli kyllä ulkonäollisestikin sievin vaihtoehto, mutta kiva että myös salamat natsasivat. Olikin ovela veto Taavilta rynniä pakoon tappelua kun se teki Seijaan vaikutuksen. .-D Haha, ainakin Seija välttyi niiltä jänniltä "muutetaanko yhteen?" kysymyksiltä kun vanhemmat järjesti asian. .-D