sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Yritin jotain...

...aktiviteettia tänne ajastella loman ajaksi, joten tässä olisi tarjolla osaa Veijareille. .-) Lukumusaksi tarjoilen kirjoitushetkellä soivaa biisiä:



Aiemmat osat.
Osa 40: Tupa täynnä simejä



Uunop on menestynyt hyvin lainvalvonta-urallaan, ja saavuttanut jo korkeimman mahdollisen teinitason. Yötyö on välillä rankkaa, mutta poika hoitaa univelat tarvittaessa pienillä päikkäreillä.

Seijan maha oli venynyt jo sellaisiin mittoihin ettei synnytys voi olla enää kaukana. Suski olikin hiukan huolissaan tyttärestään.
"Uskallanko nyt lähteä töihin jos sinä synnytät täällä sillä aikaa?" Suski mietti äidin ja tyttären kokatessa yhdessä.
"Mene vaan töihin, onhan nuo miehet täällä. Ja selviän kyllä yhdestä synnytyksestä leikiten kunhan saan syötyä hyvin", Seija selitti.

Mutta miten käy jos Seija ei ehdi syödä? Nainen ennätti kyllä valmistaa ruuan loppuun, mutta pöydän ääreen ei päästy kun vauva alkoi tunkea ulos. Suski ehti juuri lähteä töihin, eikä miehistä valitettavasti ollut niin hyvää apua kuin Seija oli toivonut: Taavi seurasi toisen tuskaista ähkimistä sivusta ja Harri kokkasi. .-D


Ohoh, mä olin jo aivan unohtanut että oli kaksoset tulossa vaikka itse ne juustokakulla hankin. .-D Muistan muuten ton päivän kun pelasin Veijareilla: Olin herännyt aikaisin koulun alkamisaikaan nähden, joten päätin pelailla simssiä ennen kouluun lähtemistä. Oli tiistai ja koulussa me suunniteltiin paperille 2D peliä... Mutta niin, takaisin aiheeseen, esitellään uudet tulokkaat:

Sonja

Tuula (ja taustalla näkyy julmasti miten Miina varasti Seijan tekemän ruokakipon lattialta. .-( Tai siis, ei Seija sitä kuppia tehnyt vaan sen ruuan..) Lasten toisistaan erottamista helpottamikseksi voitte ajatella vaikka tumma-Tuula, jos se ei tunnu liian rasistiselta. .-D Kivasti vaavit sai ihovärin lisäksi myös hiuksiin erilaiset värit, ihanaa geenisekoilua!

Harri tuntui jostain syystä vierastavan tuoreita lapsenlapsiaan. Mies ei ollut ollenkaan innokas tulemaan katsomaan kaksosia, vaan hän söi rauhassa ruokansa loppuun ja jäi sen jälkeen istumaan paikoilleen. .-o

Taavi oli viimein päättänyt rohjeta kosimaan Seijaa, olihan heillä jo lapsia, joten yhteiselo tulisi jatkumaan pidemmänkin aikaa, ja avioparina elo olisi rutkasti hienompaa.
"Seija, onko sinulla hetki aikaa?" Taavi kysyi hermostuneena.
"Odota, tiskaan ensin", nainen vastasi. Ja Taavi, mitä sinä laitat ruokaa uuniin jos aikeenasi on kosia, tästä ei hyvää seuraa...

Eiii, mun oli tarkoitus ottaa kuva missä Taavi olis polvistuneena ja uuni savuaa, mutta ne animaatiot oli yhä päällä, voi.... Miksen muista ottaa niitä pois? .--D Noh, saatte kuvitella tämän kuvan, ja kihloihinhan pari lopulta päätyi, Seijalla on sormus.

Suskin palattua töistä riittikin vanhuksella ihmeteltävää, kun Seija kertoi synnyttäneensä kaksoset ja Taavin kosineen häntä päivän aikana.

Kaksosissa oli kaksin verroin työtä, mutta onneksi taloudessa oli yhteensä kuusi hoitotoimiin kykenevää simiä, ja lisäksi vieraat osallistuivat myös mielellään lastenhoitoon, joten loppujen lopuksi kaikki sujui melkoisen helposti.

Hmm, nyt meni väärin päin.. Suskin hellinnässä oleva Sonja sai sensuurit ja kylvyssä oleva Tuula istuu altaassa nyt vaipan kanssa.



Uunop:kin saavuttaa vihdoin aikuisuuden! Mahtava tuo napapaita, peruspelin paidat jää vähän lyhyiksi H&M-housujen kanssa. .-D Lippis sopi edelleen asuun joten annoin sen jäädä. .-)


Kaksosten synnyttä taloudessa olikin se kahdeksan simin maksimimäärä täynnä (ei ladattuja -> ei suuremmat perheet -hackiakaan) joten muutatin Uunop:n heti pois, ja mukaan sai lähteä myös sisaruskolmikon nuorin jäsen, Aadolf.


Kihloista ei ollut kulunut edes vuorokautta, kun Taavi ja Seija saivat innostuksen mennä heti perään naimisiin. Tällä kertaa aloitteen teki Seija, niin kuin suvun perijän kuuluukin, jotta sukunimi säilyy. Mitään suurempia juhlallisuuksia ei järjestetty, vaan sormusten vaihtaminen tapahtui vähemmän juhlavissa vaatteissa eikä paikalla ollut kaksikon lisäksi muita.

Ja hääyötäkin ennätettiin vielä ennen aamunkoittoa viettää.. Mahtaisiko tällä olla vauvaisia seurauksia? Vaikka lupasinkin Seijalle ettei sen tarvitse synnyttää kuin nuo kaksoset, hmm.


Kesken kaiken kehdossa ollut Sonja alkoi kuitenkin kitistä, jolloin Taavin piti tulla rauhoittelemaan tyttöä. Seija oli sen verran väsynyt että vaihtoi vain päälleen pyjaman ja kääriytyi takaisin peiton alle uinumaan.

Seija kaipasi enemmän haasteita, ja niinpä nainen päätti aloittaa tiedetyönsä rinnalle myös yhteisötonttiyrityksen. Hän osti puistotontin ja rakennutti kamalan sisäänkäyntiportin pilaamaan maiseman.. .-D

Oli taas tosiaan pidempi tauko näiden osien teossa, välillä unohdan nämä aivan kokonaan ja sitten Veijarit muistaessani saatan kirjoittaa useammankin osan. .-D Ihan ihmettelen miten muistissa on niin hyvin kaikki suunnittelemani kuvatekstit, vaikka pelaamisesta on useampi kuukausi. .-o Eipä tässä muuta, mukavaa kesän jatkoa. <23

Kysymys lukijoille:
Uunop ja Aadolf lähti
Vaihtoehto 1: .-(
Vaihtoehto 2: Jes!

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Tervehdys maijamyöhäiseltä! Pääsin viimein oman koneen ääreen ja Veijareiden seuraan. Virkistävää ja sopivan kevyttä näin lukulistan alkuun ;) Uunopilla näköjään menee hyvin töissä :D

Sonjan ja Tuulan nimet sointuvat sopivasti yhteen :) Taavikin sai kosittua Senjaa, vaikka sitten savunhajussakin :D Varsinainen naimisiinmeno olikin sitten rauhallisempi.

Simsistä muistaa jotenkin niin ihmeellisesti asioita - itsekin muistan vielä sen, että ensimmäisen luomani perheen sukunimi oli Venable. Hyvää jäljellä olevaa kesää sinnekin!

Kasa kirjoitti...

Ei hätiä,ehtii näitä osia lukea koska vaan, vaikkei heti julkaisuhetkellä sattuisi olemaan siihen mahdollisuutta. .-D Veijarit olivat siis kevyt alkupala lukujonollesi. .-D Uunop menestyy tosiaan töissä hyvin, ainakin nyt teininä.. Haha, häämenot hoituivat onneksi vähemmän vaarallisissa merkeissä, kun ei ollut vaaraa että syttyisi tulipalo. .-D Jep, jännää miten paljon kaikkea merkityksetöntä on vaan jäänyt mieleen! Kiitoksia, vielä tämä viikko on vapaata ja ens maanantaina sit kouluun.. Kiva kun jaksat aina kommentoida näitä osia, sain nyt uutta puhtia edistää taas pitkästä aikaa Veijareita!