keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Pääsin pelaamaan...

...taas pitkästä aikaa Veijareilla eteenpäin, joten ajattelin tulla taas vaihteeksi kirjoittelemaan näitä varastossa olevia kuvia, jotta saavutettaisi nykytilanne edes joskus... Nyt Veijarit asustavat siis jälleen kotikoneella. .-D Pelailua on luvassa todennäköisesti lisää, sillä minä häippään täältä opiskelupaikkakunnalta jo nyt kotiin viikonloppua viettämään, ja Fikun ollessa koulussa mulla on aikaa tehdä etätehtäviä pelata. ,-D No juu, mutta siis tässä olisi tämä osa:

Aiemmat osat.
Osa 41: Tuplamäärä tekemistä



Seijan ostamalla yhteisötontilla riitti kävijöitä. Seija viihdytti ahkerasti asiakkaita valmistamalla tarjolle hodareita ja liittymällä shakki- tai keinuntaseuraksi, mutta kovasta yrittämisestä huolimatta puistotontti ei saanut kovin suurta suosiota. Seija mietti, että hänen pitäisi alkaa myydä joitakin tuotteita puistopalveluiden lisäksi.


Aluksi Seija halusi huolehtia kaikesta yritykseensä perustuvasta itse, mutta melko pian hän huomasi tarvitsevansa apua myymisessä, jotta asiakkaiden viihdyttämiseen jäisi enemmän aikaa. Taavi saapui onneksi tarvittaessa paikalle avuksi, ja Seija ei voinut muuta kuin kiittää miestään avusta.

Opittuaan myyntitaitoja pikkuhiljaa paremmin, pystyi Seija laittamaan korkeammat sisäänpääsymaksut. Ainakin rahaa tuli enemmän, vaikka asiakkaita vähemmänpuoleisesti tontilla kävi.

Suski oli intoutunut rakentelemaan robotteja. Taitojen kehittyessä vanhus oppi valmistamaan lelutronien lisäksi myös arkiaskareissa hyödyksi olevia koneita.


Seijalla alkoi ilmetä uudelleen toistuvaa pahointointia aamuisin. Merkit viittasivat uuteen raskauteen, ja Seija järkyttyi aluksi, sillä kaksosten piti jäädä heidän ainoiksi lapsikseen. Suunnitelmiin tuli nyt kuitenkin muutos, ja Seijan oli hyväksyttävä se. (Toivon tähän sukupolveen poikalasta, jotta saadaan vuoroteltua tyttö-poika-tyttö -perijäperiaatteella.)

Kaksosparin hoitaminen kävi uskomattoman helposti neljän käsiparin voimin. Harri ja Suski olivat aktiivisesti mukana vauva-arjessa ja viettivät mielellään aikaa ensimmäisten lastenlapsien kanssa.

Taavi, nyt taisi käydä pieni vahinko... Niitä vauvoja ei kannata heitellä miten sattuu jos ei ole varma kiinni saamisesta.

Kaksi vauvaa aiheutti tuplamäärän sotkua, ja lopulta keittiö oli lemuavien tuttupullojen peitossa. Jostain syystä kenelläkään ei ollut voimia viedä vanhoja pulloja roskikseen, vaan ne jätettiin lattialle ihan roskiksen lähettyville.


Seijan raskaus eteni nopeaa vauhtia ja maha kasvoi pian äärimittoihin asti. Vauva oli kova potkimaan varsinkin yöaikaan, ja Seija joutui usein valvomaan muutaman tunnin ennen kuin maha-asukki rauhoittui.

Päätin päästää jo uransa huipun saavuttaneen Harrin eläkkeelle, mutta vanhus ei tunnu olevan asiasta kovin innoissaan.

Seijan ja Taavin ruokahetki! En keksi tähän mitään sanottavaa. .-D


Kaksosten synttäreitä päästiin viimeinkin viettämään.

Tuula.

Sonja.



Kasvun jälkeen kaksoset pääsivät tekemään välillä muutakin kuin pelkkää kehdossa köllöttelyä, kun tuli aika opetella ensimmäisiä taitoja. Oppitunnit sujuivat kuitenkin ilman sen suurempia ongelmia, sillä Sonja ja Tuula olivat varsin nopeita oppimaan!

Välillä kahdesta taaperosta oli kuitenkin vaivaa, kun molemmille ei pystynyt antamaan yhtä aikaa huomiota, jos oli yksin hoitovuorossa. Kumpikin tytöistä halusi saada huomiota heti eikä kohta, joten se kumpi jäi ilman aloitti kamalan huutamisen.

Tunnun passittavan isovanhemmat aina hoitopuuhiin yöaikaan. .-D Noh, vanhukset nukkuvat muutenkin vajaasti öisin, joten en ketään ole väsyttämässä hengiltä. .-D

Nonni. Istun tällä hetkellä yksinäni koulun ATK-luokassa, ja jotenkin se on vähän ahdistavaa. .-D Mut ei mulla ole nyt kiire mihinkään, kun mun juna lähtee vasta puoli viiden aikoihin, että odottelua olisi vielä parisen tuntia... Kokosin äsken vähän portfoliota työssäoppimisjaksoa varten, että voi sitten hakemusten mukana lähetellä pieniä näytteitä noista tekeleistäni. No juu, mutta kuten sanoin oisin lähdössä kotiin jo nyt keskiviikkona (koska torstai on vapaata ja skippaan perjantain), että toivottelen hyvät viikonloput teille jo nyt. .-D

Kysymys lukijoille:
Siniperän puistotontti?
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Jee, Veijareita! Olin ihan vain että "vilkasenpa vielä Kasan blogiin" ja heti löytyikin lukemista :D
Puistotontti on söötti, vaikka asiakkaita ei näköjään kiinnostaisikaan niin kauaa luonnon riemut. Ai niin, ja peukkuja tyttö-poika-tyttö -periaatteelle!

Tai ehkä tuo juniori vain haluaa istua lavuaarin reunalla :D Ja hrm, ei muista milloin olisin päästänyt kenetkään omista simeistäni eläkkeelle... Ehkä ne ovat vain aina hieman tyytymättömiä meidän päätöksiimme.
*Vilkuttelee Tuulalle ja Sonjalle* Aika kaksos-nassut näille kahdelle tulikin. Ja kyllähän niillä vanhuksilla on aina aikaa hoitaa ;)

Ai kattos, siekin lähdit aikaisin lipettiin koulusta, sama täällä :D Itse häippäsin puolivälissä torstaipäivää, että ehtisin näin perjantaiksi isovanhemmille ;) Mutta kiitokset iltalukemisesta, tämä sattui juuri sopivaan väliin.

Kasa kirjoitti...

Hehee, kuinka osasitkaan saapua juuri oikeaan aikaan paikalle. .-D Asiakasuskollisuutta on vaikeampi kerätä jos tontilla ei ole mitään myynnissä. Porealtaalla istumisesta saa yleensä jonkin verran, mutta muuten tuollaiset shakit ja keinut ei paljoa tunnu asikkaita kiinnostavan. Saa nähdä saadaanko tarvittava poika noiden tyttösten kanssa kolmanneksi. Tai minähän tiedän jo asian, mutta täällä blogin puolella se ei ole vielä tullut julki. .-D Niin, jos Taavi tarkoituksella asetti Sonjan siihen eikä se ollutkaan mikään vahinko. .-D Mä nyt halusin päästää Harrin eläkkeelle, kun tuolla rikollisnerolla on niin myöhäinen työaika ja sit siinä on monta kertaa käynyt niin että vanhus kuolee heti töistä tullessa (ja ennen vuodenaikoja se taisi sitten jäädä haamuilemaan työasussaan .-D). Totta, Tuula ja Sonja ovat piirteiltään tosi samiksia! Hmm, olikohan Harrin eläkkeelle jäämisen syynä muuten se, että hänestä saisi sitten lastenvahdin taloon 24/7, että muu perhe voi ravata työpaikalla vapaasti.

Haa, ollaan samiksia jes! Mukavaa vaan kun saa vähän pidemmän vapaan. .-) Kiitokset sinulle iltakommentista!