tiistai 14. huhtikuuta 2015

Haluaisin sanoa...

... tähän jotain mutta en oikein tiedä mitä voisin sanoa, kun se ei ole enää tämän postauksen julkaisemisajankohtana ajankohtaista.. Veijareiden uutta osaa voitte mennä lukemaan ja silleen, mulla soi nyt Adam Lambert joten linkkaan tähän teillekin lukumusaksi:



Aiemmat osat
Osa 51: Painostuksen alaisena


Ilkasta tuli heti muuttohetkestä lähtien kunnon perheenjäsen, ja hän osallistui kotitöihin mukisematta. Turhaan tosin siivoaa kun talouteen on palkattu siivoja.

Uusi asumisjärjestely oli Ilkalle ja Tuulalle jännittävä, varsinkin kun he eivät vielä edes tunteneet kunnolla toisiaan. Tuulasta tuntui kiusalliselta käydä samaan petiin nukkumaan vasta tapaamansa miehen kanssa, joten hän ehdotti että Ilkka nukkuisi nyt aluksi yöt lastenhuoneessa.

Ilkka totteli mukisematta, vaikka kieltämättä hän olisi toivonut vähän miehekkäämpää huonetta. Mites muuten Ilkka tuo siun tukka, minne ne ponnarilla olleet hiukset hävisi pyjaman vaihdon jälkeen? Vai onko se takatukka vaan joku irtoletti jonka solmit aina huivilla kiinni päähäsi? .-D

Tuula ihasteli perijän makuuhuoneen sängyn pehmeyttä, kun Taavi änki sisään (vanhusten makkariin kuljetaan perijähuoneen kautta).
"Minnekäs sinä Ilkan jätit, vai eikö hän tule vielä nukkumaan?" Taavi kummasteli.
"Sovimme että nukumme aluksi eri huoneissa, emmehän oikeastaan edes tunne toisiamme vielä", Tuula selitti. Taavi oli järjestelystä hämillään. Kyllä hän ja Seija aikoinaan käpertyivät heti muuton jälkeen saman peiton alle nukkumaan.


Talossa kiertää mahatauti, joka on saanut alkunsa tiede-alan urapalkinnosta. Pitäisi vaan laittaa simit käyttämään teleskooppia, sillä tuo tuntematon tauti on ikävä haittapuoli. Mutta samoin teleskoopissa on ikävät haittapuolet, jos sitä käyttää päivällä. Pitäisi hankkia shakkilauta! Sweet Chess.

Lapsenlapsista haaveileva Seija otti kaikki pahoinvointikohtaukset vakavasti.
"Oletko raskaana?" Seija töksäytti suoraan.
"Äiti! Ei me edes olla koskaan oltu silleen..." Tuula tokaisi vaivautuneena. Häntä ahdisti kun vanhemmat koko ajan painostivat perijän velvoitteiden toteuttamisessa.

Tällainen söpö kuva Taavista tähän väliin. .-3


Vähitellen Tuulan ja Ilkan suhde syveni, ja Tuula heltyi lopulta ja antoi Ilkan tulla viereensä nukkumaan. Mutta vain NUKKUMAAN. Nainen jäykistyi hetkeksi Ilkan siirtäessä tyynynsä lähemmäksi ja kiertäessä kätensä Tuulan ympärille, mutta rentouduttuaan Tuula nukkui oikein hyvin miehen syleilyssä.

Aamulla oli ihanaa herätä oman kullan kainalosta, ja kaksikko jäi hetkeksi hempeilemään toisilleen ennen uuden päivän mukanaan tuomia haasteita. Tuulasta alkoi tuntua että hän voisi vähitellen jopa tottua seurusteluun.

Lopulta kaksikko irrottautui toisistaan, paitsi että Ilkka tarrasi tiukasti Tuulan käteen kiinni.
"Tuula, minulle on suuri kunnia kuulua sinun valikoimaksesi aviomieheksi ja päästä sukuunne. Haluan antaa sinulle jotain merkiksi siitä seurustelen vakavissani kanssasi", Ilkka puheli pystymättä pitämään kunnollista katsekontaktia Tuulaan.


Tuula riuhtaisi nopeasti kätensä irti miehen otteesta tämän kaivaessa esille sormusrasiaa.
"Ei, ei ja EI! Olemme seurustelleet vasta niin vähän aikaa, on liian aikaista kihlautua", Tuula teki kantansa selväksi miehen vilautettua rasiassa olevaa sormusta. Voih, katsokaa miten pettynyt Ilkan ilme on. .-(

Ilkka paiskasi sormuksen rasioineen lattialle, puki ripeästi vaatteet päälleen ja asteli kimppakyytiinsä. Miten hän oli tulkinnut Tuulaa niin väärin? Oliko nainen edes vakavissaan heidän suhteessaan? Juuri sillä hetkellä Ilkkaa ei voinut vähempää kiinnostaa koko nainen, niin katkera hän oli Tuulan kieltäytymisestä.

Helppoa ei ollut Tuulallakaan. Toki hän välitti Ilkasta, mutta kaikki tuntuivat odottavan tulevaisuudelta ja heidän suhteeltaan niin paljon, ettei Tuula ollut edes ehtinyt päättää mitä itse halusi. Sen hän ainakin tiesi, että hänen olisi pyydettävä aiempaa käytöstään Ilkalta anteeksi.

Veijareilla vanhukset tuntuvat aina notkistuvan iän myötä. .-D Taavi on niin edistynyt joogaaja että uskaltaa tasapainotella yhden sormen varassa. Taustalla oleva Seijakin on vaihtanut urheiluvaatteet ylleen omaa jumppaansa varten, mutta ensin pitää hoitaa laskujen maksu.

Nyt siivooja oikeasti, voisitko lopettaa talon naisten takapuolten tuijottamisen? Ja kuulkaas nyt, miksi teidän täytyy aina valita joogapaikkanne keskeltä tietä, joku sukuvika ilmeisesti.

Ilkalla oli aamuisesta episodista huolimatta töissä ihan hyvä päivä, ja työkaverit saivat miehen ajatukset muualle. Ilkka päätti kutsua ystävänsä Minnan kylään töiden jälkeen. Mies oli edelleen hieman katkera Tuulan kieltäytymisestä, ja ajatteli että jos Tuulalle ei kelpaa voisi hän flirttailla vapaasti muille naisille. Minna hihitteli ujosti Ilkan pehmopuheille.

Illan saapuessa saapui myös Tuula töistä kotiin. Ilkka vaihtoi juttunsa äkkiä tavalliseksi rupatteluksi huomattuaan Tuulan nousevan ylös autosta. Tuula katseli miestä hymyillen, sillä hän oli työpäivänsä aikana päättänyt miten aikoisi selvittää asian.

"Ai hei Tuula", Ilkka sanoi kylmästi, mutta mies heltyi pian Tuulan tullessa halaamaan häntä.
"Anteeksi se aamuinen käytökseni, olin kai vähän väsynyt. Voidaanko sopia?" Tuula ehdotti. Kolmanneksi pyöräksi jäänyt Minna silmäili Tuulaa paheksuvasti. Hänellä ja Ilkalla oli äsken ollut niin hauskaa, ja sitten paikalle saapuu noin vain joku hetukka omimaan Ilkan itselleen.


Kun Tuulan ja Ilkan erimielisyydet oli selvitetty, polvistui Tuula Ilkan hämmästykseksi ja kaivoi saman rasian uudelleen esille.
"Kyllä minä haluan kanssasi kihloihin, jos se vielä sinulle sopii", Tuula tiedotti.
"Kuinka olisin muuttanut mieltäni yhden päivän aikana", Ilkka henkäisi onnellisena pujotettuaan sormuksen sormeensa.

Sittenpä siitä siirryttiin melko pian makuuhuoneen puolelle viettämään kahdenkeskistä aikaa ja juhlimaan kihlajaisia.

Jälkikasvua on pian luvassa kun saatiin Tuula lopulta lämpenemään Ilkalle. ,-)

Kysymys lukijoille:
Tuleeko Tuulan ja Ilkan suhde kestämään?
Vaihtoehto 1: Kyllä!
Vaihtoehto 2: Ei..

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Onneksi koulun nettiyhteys yltää ruokalaankin, sain Veijarit ruokaseurakseni ;) Teoria Ilkan irtoletistä kuulostaa usottavalta ainakin minun korvaani :D Ja Seija ja Taavi nyt lakkaa painostamasta! Ei se lapsi kyselemällä synny...
Muuten parilla vaikuttaa kyllä menevän kohtalaisen hyvin, vaikka Tuula nyt Ilkan ensimmäisen kosinnan torjuikin. Minnakin jäi kolmanneksi pyöräksi kun Tuula päätti samantien korjata asian. Toivottavasti Minna ei ole kovin kostonhimoinen...
Musiikkikin oli hyvä, saattaa jäädä päähäni soimaan ;)

Kasa kirjoitti...

Jea, jotain hyvää koulussakin kun netti pelaa. .-D Haha, jotain sellaista sitten ilmeisesti on tekeillä Ilkan tukan kanssa jos se uskottavalta kuulostaa. .-D Totta, ei Tuula vanhempiensa puheista raskaaksi tule vaan siihen tarvitaan ne muut konstit.. .-D Jeps, eiköhän kaksikon suhde etene nyt vain parempaan kun kosintaepäselvyydet saatiin sovittua ja pari päätyi lopulta kihloihin. .-) Minnasta ei koskaan tiedä.. Kiva että musiikki nappasi!