sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Jade ehti...

...lukea Veijareiden osat kiinni, niin mulle tuli kiire kirjoittaa lisää. .-D Tässäpä siis taas minitauon jälkeen olisi uutta osaa. .-3

Aiemmat osat
Osa 71: Kaaos häissä

Petrin ja Ilmin saapuessa perijätontille oli Petri heitä vastassa, ja pappa riensi innoissaan tervehtimään tulijoita,
"Sonja on vielä töissä, mutta tapaatte sitten illalla", Nikke selitti kun Petri kummasteli äidin poissaoloa.

Petri ja Ilmi hakeutuivat perijämakuuhuoneen rauhaan. Huone mahdollisti ihanasti yksityisyyttä kun vertasi yliopisto-opintojen aikaiseen asumukseen, jossa kaikki nukkuivat samassa huoneessa. Niinpä kaksikko päättikin käyttää tämän kahdenkeskisen hetken hyödyksi, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.. ,-)

Vielä paria tuntia myöhemminkin Petri ja Ilmi loikoilivat sängyssä, vaatetus oli tosin vähentynyt ajan saatossa.. Petri silitti varovasti nukkuvan Ilmin hiuksia. Naisen tasainen uloshengitys tuntui viileältä Petrin paljasta ihoa vasten.

Lopulta Petri ja Ilmi jaksoivat kömpiä ylös sängystä. Kun suvunjatkopuuhat oli saatu aluilleen (vinkvink), siirryttiin seuraavaan oleelliseen aikuisuuden tehtävään: oman urapolun miettimiseen. Petri toivoi saavansa töitä samasta tiedustelufirmasta missä työskenteli jo teininä, ja Ilmiä puolestaan kiinnosti rikollisuus. Pariskunta ei huomannut makkarista tietokoneelle siirtyessään seinän takana olevaa Nikkeä, joka arveli tietävänsä syyn toisten alusvaatteissa hillumiseen.

Voi... ei... Petri ei päässytkään tapaamaan äitiään illemmalla niin kuin Nikke oli luvannut, sillä töistä tullessaan Sonja joutui heti Viikatemiehen hampaisiin. Nyyhkis, Sonja on paljon Nikkeä vanhempi ja kuolee siksi jo nyt. .-(


Petri oli surullinen äitinsä menettämisestä, mutta vasta saatu työpaikka vei ajatukset muualle. Teki hyvää päästä pois kotoa toiseen ympäristöön, jossa saattoi sysätä hetkeksi kaikki ikävät asiat pois mielestä ja keskittyä rahan tienaamiseen. Petrin panostus pantiin kyllä merkille, ja hänen pomonsa ylensikin uuden tulokkaan nopeasti parempiin hommiin tuntuvan palkankorotuksen kera.

Veijareiden tontin ohi kulki jatkuvasti paljon väkeä, mutta oikeastaan vain Ilmi oli kiinnostunut tekemään tuttavuutta naapuruston simien kanssa. Hän oli kuitenkin uusi asukas näillä seuduilla, joten muutama uusi ystävä ei olisi pahitteeksi.

Talon miesväki ei juurikaan huomioinut Jakea, mutta koira sai uuden vakiohoitajan Ilmistä. Koira oli saanut monta viikkoa virua haisevana likaisella makuualustallaan, mutta Ilmin saavuttua taloon alkoi Jaken uusi ehostus, ja nainen piti huolen siitä, että itse koira sekä tämän tavarat olivat puhtaita. Hyvä Ilmi!

"Kuules poikani", Nikke aloitti keskustelun eräänä aamuna aamiaispöydässä. Petri katsahti isäänsä, jolloin tämä jatkoi:
"Tiedäthän, että sinun on kosittava Ilmiä. Hänen vatsansa pullottaa jo, ja syntyvä vauva on tärkeää saada meidän nimiimme. Voit käyttää minun ja Sonjan kihlasormuksia, mutta vihkisormukset saat hankkia omin päin, sillä me emme koskaan naimisiin asti ehtineet", Nikke selitti ojentaessaan sormukset Petrille, jolta meni jännityksen takia ruokahalu.

Hetken päästä väsynyt ja nälkäinen Ilmi laahusti jääkaapille. Vasta vähän aikaa sitten pömpöttää alkanut vauvamaha vaati paljon energiaa naiselta. Nikke iski pojalleen silmää vinkiksi ja poistui sopivasti paikalta. Petri mietti hermostuneena, mahtoiko nyt olla sopiva hetki kosimiselle, sillä Ilmi ei yleensä ollut parhaillaan aamuisin. Toisaalta asian pitkittäminen vain lisäisi jännitystä, joten mies päätti hoitaa homman pois alta.

"Kulta, istuisitko hetkeksi alas", Petri pyysi ja toivoi, ettei jännitys kuulunut hänen äänestään.
"Onko sinulla jotain asiaa?" nainen kysäisi istahdettuaan Petriä vastapäätä.
"Mmmmhh.." Petri mumisi nostaessaan sormusrasian pöydälle. Ilmi tarrasi rohkeasti samettiseen rasiaan ja kurkkasi sen sisälle.
"Mitä sinä..! Voi Petri.."

"Pi-pidätkö siitä?" Petri kysäisi varovasti Ilmin silmäillessä rasian sisältöä. Ennen kuin Petri ehti edes kunnolla tajuta, oli Ilmi pujottanut sormuksen sormeensa ja laski kätensä miehen kämmenselän päälle.
"Tietenkin! Ja kyllä, haluan vaimoksesi vaikket sitä tainnut vielä ehtiä kysymäänkään", Ilmi sanoi, ja kaksikko naurahti asialle.

Häävalmistelut hoidettiin pikaisesti, ja juhlimaan päästiin jo viikkoa myöhemmin. Hääpäivä oli kosintaakin jännittävämpi tapahtuma, ja Petri onnistui hermostuksissaan kaatamaan juhlapukunsa päälle aamukahvinsa. Se oli Petrin ainoa juhlapuku, joten kun mies ei muutakaan keksinyt saapui hän vihkikaaren alle joulupukin puvussa. Odotellessaan vieraiden asettumista paikoilleen Petri päätti kaivaa taskustaan ämpän musiikkia kuunnellakseen.

Lopulta hääseremonia päästiin aloittamaan. Vaikka siihen ei sisältynyt mitään suurempia puheosuuksia, ehtivät nuorimmat juhlijat (+ Petrin kaksoisveli Harri..) pitkästyä, ja he päättivät pistää tanssiksi. Ilmi yritti olla häiriintymättä tulevan aviomiehensä järkyttävästä asuvalinnasta ja joraajien äänekkäistä riemunkiljahduksista.


Häiriötekijöitä ei kuitenkaan tainnut olla vielä tarpeeksi, sillä seuraavaksi pärähti Niken kännykkä soimaan, eikä pappa tietenkään ollut tajunnut pistää puhelintaan äänettömälle. Niken oli välttämättä vastattava puheluun, ja hän siirtyi syrjemmälle missaten näin poikansa häätilaisuuden kokonaan.

"Häämme ovat pilalla!" Ilmi tiuski miehelleen tämän pujottaessa sormusta hänen sormeensa. Ilmi kääntyi katsojiin päin mulkaistakseen Nikkeä, mutta yleisön joukosta osuikin naisen silmiin Seppo - mies johon Ilmi tunsi erittäin vahvaa vetovoimaa. Katsoessaan Seppoa silmiin tuntui Ilmistä kuin aika olisi pysähtynyt. Lopulta nainen kääntyi katsomaan edessään olevaa Petriä, joka odotti että Ilmi pujottaisi sormuksen hänen sormeensa. Hetken aikaa emmittyään Ilmi tyrkkäsi lopulta sormuksen paikoilleen.

Vihkikaaren edessä olleet tuolit kannettiin pihalle katetun ruokapöydän ääreen, ja vieraita kehotettiin käymään tarjoilupöydän antimiin käsiksi.
"Eikö olekin hauskat juhlat?" joraileva Miisa kysyi kihlatultaan, joka mietti juuri tarjoilupöydän edessä mitä söisi. Seppo ei ehtinyt keskittyä tyttöystävänsä puheisiin, sillä Ilmi oli vallannut miehen mielen. Vaikka he olivatkin päättäneet yliopistolla unohtaa tunteensa, oli Seppo havainnut naisen katseesta saman kaipuun mikä hänenkin sisintään jyysti. Unohtaminen ei ollut niin yksinkertaista.

Kaikki eivät mahtuneet ruokailemaan pihapöydällä, joten hääpari ja osa vieraista oli mennyt ruokailemaan sisälle. Petri jutusteli vieressään istuvan veljensä kanssa, sillä Ilmi oli kovin vaitonainen ja tuijotti lautastaan niin tiiviisti ettei naisesta ollut keskusteluseuraa. Aivan yhtäkkiä pöydän viereen asteli Eleonoora, Petrin extyttöystävä. Harri seurasi vierestä kummeksuen tilannetta.

"Petri? Mihin sä oikein katosit silloin? Luulin että meidän piti lähteä yliopistoon yhdessä ja... myöhemmin myös naimisiin", Eleonooran puhe hiipui loppua kohden. Ilmi katsahti kummissaan paikalle saapunutta teiniä, ja Petri yritti hakea tilanteeseen apua veljeltään, mutta Harri lähetti jälleen paheksuvia katseita veljelleen. Eikö tämä ikinä oppinut? Ennen kuin Petri ehti sanoa mitään, säntäsi Eleonoora pois paikalta kyyneleet silmissään.
Hääjuhlat loppuivat juuri parahiksi, sillä ulkona alkoi sataa lunta. Nikke keräili pöytään jääneitä ruokalautasia säilöäkseen tähteet jääkaappiin. Myös tuolit ja pöytä olisi hyvä saada vietyä säilöön ennen kuin ne keräävät turhan paljon lunta päälleen.

Osuipa kivasti tuo Petri joulupukin puvussa tähän jouluulle. ,--D Tätä osaa oli tosi kivaa kirjoitella, tekstiä syntyi jotenkin superhelposti. Täytyisi varmaan koittaa kirjoitella heti perään lisää jos sama kirjoitusfiilis jatkuisi. .-D Petri ja Ilmi saatiin naimisiin, mutta koituuko edellisistä ihastuksista jotain ongelmia nykyiselle suhteelle? Jatkoa luvassa..

Kysymys lukijoille:
Ilmi hoivaa Jakea .-3
Vaihtoehto 1: Jee hyvähyvä .-3
Vaihtoehto 2: ...

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Vai taas on Veijareilla vastakkaisia uria samassa taloudessa :D Tiedustelu ja rikollisuus kuuluvat itse asiassa suosikkiuriini simsissä, tulee sellaista vakoilumeininkiä :3 Byää, Sonja parka :/ Tules haamuna sitten katsomaan lapsenlapsiasi!
Ja jei, ainakin Ilmi pitää huolta Jakesta :D Ilmin ja Petrin kosiokohtaus oli söpö, vaikka Niken pitikin vähän patistella nuortaparia. Mutta voi Petri, pukinpuku ei tainnut olla kaikkein viisain valinta... Ilmillä ja Petrillä taitaa molemmilla olla tosiaan hieman kipinöintiä muihin suuntiin, hmm... Veikkaan kyllä että jotakin tästä saattaa tulla :3 Ai niin, viimeinen kuva oli jotenkin hieno ;)

Kasa kirjoitti...

Näinpä näkyy nämä Veijaripariskuntien urat menevän. .--D Tiedustelu on kyllä kiva simssin ura, siinä on hyviä urakysymyksiä. .-D Sonja meni menehtymään turhan aikaisin, mutta hän pääsee tosiaan haamuna seuraamaan jälkipolvien puuhia. <3 Mä oon helpottunut siitä että Jake sai huoltajan, häiritsee miten huonosti koiraa kohtelin mut Ilmi sentään kiinnostui Jakestakin. .-3 Hee, Niken piti vähän patistella Petriä toimintaan, mutta lopulta saatiin tämäkin pari kihloihin, ja jopa naimsiin asti! Haha, hauska yllätys oli kyllä pelatessa kun Petri vaihtoi pukkipuvun päälle vihkikaaren alla, en yhtään osannut moiseen varautua. XD Kutsuvieraiden joukossa oli vielä osuvasti joku joulumuorin puvussa. .--D Vanhat suhteet / salatut tunteet nousivat jotenkin ikävästi pintaan kesken hääjuhlien, mutta täytyy tosiaan toivoa ettei tästä koidu ylimääräisiä ongelmia Ilmin ja Petrin suhteelle.. Hauskaa että viimeinen kuva miellytti. .--D ♥