perjantai 3. toukokuuta 2013

Selvittyäni eilisestä...

...pääsykokeesta olen nyt sallinut itselleni kunnon pelilaiskottelut palkinnoksi, joten ajattelin nyt melko ripeästi laittaa uuden osan Veijareille, kun tulee taas tuota materiaalia lisää pelatessa eteenpäin.. Kertoilen ensi viikolla enemmän tuosta pääsykoepäivästä, mutta nyt pääsette kurkkimaan taas Veijareiden arkea. .-) Osaan liittyvää tunnelmamusiikkia:


Aiemmat osat:
Osa 1: Veijareiden Valioyksilö
Osa 2: Kaksoisolento
Osa 3: Vauvan hankintahuolia
Osa 4: Liian suuri vessa

Osa 5: Pyjamassa hillumista julkisilla paikoilla


Valio oli vihdoin ja viimein saanut töitä opetusuralta! Kovasta valmiiksiopiskelusta huolimatta Valio joutui aloittamaan urapolkunsa aivan ykköstasolta, mutta eipä se miehen mieltä lannistanut. Innoissaan Valio käveli kohti kimppistään ensimmäisenä työpäivänä. Varmaan onkin leikkikentän valvojalle tarvetta sateisena päivänä..

Jos Valio olisi kuitenkin saanut myöhemmin valita, hän olisi jäänyt siksi päiväksi kotiin. Valion lähdettyä töihin ja lasten kouluun, hoiperteli nälkäinen Anelma jääkaapille valmistaakseen itselleen aamiaista. Laitettuaan valmiin ruokalautasen pöydälle, pimeni kuitenkin Anelman silmissä ja nainen kaatui elottomana maahan. Viikatemies saapui paikalle, eikä kotona ollut ketään, joka olisi voinut naisparan pelastaa. .-( Itseäni harmitti hirveästi tämä, mutta minkäs teet, kun LC:n säännöissä on pakko tallentaa peli, kävi mitä kävi..

Muu perhe sai kokea järkytyksen tullessaan iltapäivällä kotiin. Kaikki kerääntyivät ulkona olevan hautakiven ympärille suremaan menetettyä läheistään.


Anelma ikävöi kovasti perheettään, ja tulikin usein yöllä sekä päivällä (koulubussi näkyy ikkunasta) miestään ja lapsiaan katsomaan. Hän olisi halunnut näyttäytyä, mutta tiesi siinä olevan riski säikyttä toinen kuoliaaksi, joten Anelman oli tyydyttävä tähän. Musta kuitenkin tuntuu, että Jonne ja Klaara näkevät äitinsä tässä kuvassa, kun tuolleen hymyillen häntä vilkuilevat. .'-)

Valio-parka oli aivan tolaltaan, ja hänen hyvin alkanut uraputkensa koki heti ongelmia. Valio oli kokonaan unohtanut, ettei voisi lähteä töihn ilman lastenhoitajan palkkaamista, mutta ei moinen ollut tullut miehen mieleen ollenkaan. Niinpä hänen täytyi valehdella pomolleen olevansa sairaana myöhästyttyään kimppakyydistä.

Vaikeina hetkinä Valio sai tukea ystäviltään. Erityisen paljon hän vietti aikaansa (kahdensalaman tuttavuuden) Mariannen kanssa. Marianne oli edelleen suoran toiminnan nainen, eikä rajoittanut flirttailua toisen suruaikanakaan. Uusi suhde toi kuitenkin Valiolle paremman mielen.

Valio ei kuitenkaan tiennyt, miten lapset suhtautuisivat isänsä uuteen naisystävään. Siksipä pari päätti edetä hitaasti. Marianne yritti saada vähän kontaktia lapsiin viettämällä näiden kanssa aikaa.

Kauaa ei kuitenkaan mennyt, kun Valio jo ehdotti yhteenmuuttoa rakastetulleen..

..tai sitten vauvakuume oli vallannut Valion. Lasten ollessa koulussa Valio ja Marianne touhusivat makuuhuoneessaan hyvän tovin. Perhetavoitteisena Mariannellakaan ei ollut mitään lapsia vastaan, ja hän haaveilikin saavansa kuusi lasta naimisiin. Ja minä en edelleenkään ole luopunut siitä kymmenen lapsen hankkeesta Valiolle, vaati se sitten kuinka monta vaimoa tahansa!

Seuraavana päivänä Valio ja Marianne päättivät lähteä yhdessä vaateostoksille. Puodin pihalla Marianne sai kuitenkin kokea yllätyksen, kun Valio polvistui naisen eteen ja kaivoi kihlasormuksen taskustaan. Eihän Marianne tohtinut sanoa raskastamalleen miehelle ei, joten nyt he ovat kihloissa. .-)

Vaatteiden lisäksi myös ruokaa tuli ostettua. Ja miksi ihmeessä Valio häärii kaupungilla pyjama päällä, nolo mies!

Mariannen uusi tyyli. ,->


Jonne ja Alvi katselivat talossa häärivää äitipuoltaan hiukan varuillaan, mutta Klaara oli nopeasti hyväksynyt Mariannen uudeksi perheenjäseneksi. Hän saattoi yhtä hyvin tulla esittelemään todistustaan sekä isälle että Mariannelle, mutta pojat veivät tokarinsa vain Valion nähtäville.

STEP 1: Wuhuu, pahoinvointia! Tosi reilua iloita toisen oksentamisesta. .-D Mutta mulla on jo tarve saada tänne uusia vauvojaaa!

-A-anteeksi. Minun oli tarkoitus kertoa sinulle vitsi eikä pelästyttää, vieras mies änkytti luullessaan Klaaran säikähtäneen hänen kertomustaan. Mistäpä mies olisi voinut tietää, että Anelma oli hiippaillut hänen taakseen säikyttelemään Klaaraa.

STEP 2: Aivan tavallisena päivänä Mariannen tervehtiessä satunnaista ohikulkijaa, tunsi Marianne vauvan potkut mahassaan. Ilo täytti naisen mielen, sillä hän haaveili omasta lapsesta kovasti. Yksi asia kuitenkin kaihersi Mariannen vilkaistua kihlasormustaa, sillä Marianne ja Valio eivät olleet vielä naimisissa, eikä Marianne halunnut lapsen syntyvän ennen avioliittoa.

Siispä häät järjestettiin pikaisesti.

Juhliminen otti todella koville, ja raskauden väsyttämä Marianne kuupahti kesken bileiden. Minun täytyisi opetella hellävaraisemmaksi raskaana olevien simien huoltajiksi, etteivät kaikki kuole nälkään tai pökerry muuten vaan.. Onneksi hääjuhlia seuraa häämatka. ,-)

...EIIII, Marianne vieköön! Hän teki saman mitä Anelma aikoinaan: jättäytyi limusiinin kyydistä, ja Valio lähti yksinään ajelulle, jälleen pyjama päällä. Mur, täytyy sitten hoitaa Mariannen tarpeet kuntoon perinteisin keinoin..

Semmoisia yllättäviä käänteitä. Olen oikeastaan aika innostunut, kun nyt lapsista tulee ehkä erinäköisempiä, kun on eri vaimo. ,-) Silti mun mielestä Anelma ja Valio oli paras pari. ♥

Kysymys lukijoille:
Sopiiko Marianne Veijarien perheeseen?
Vaihtoehto 1: Juu, sekaan vaan!
Vaihtoehto 2: Ei, Anelmaa ei korvaa kukaan!

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Ja minähän en pari viikkoa sitten saanut tietooni, että opiskelupaikkakuntani kirjastosta löytyy vaivaiset kolme levyä Backstreet Boyssia... Krhm, asiaan.

Voi Anelma-parkaa :( Syntymätön lapsikin meni siinä :/ Hei hei Anelma, se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti! Jotenkin kuitenkin söpö tuo ajatus, että Jonne ja Klaara näkisivät äitinsä tuossa yhdessä kuvassa :)

Aa, Mariannen paluu! Pakko myöntää että pidän naisen kasvoista, nätti pelin generoimaksi, jotenkin lempeät piirteet. Psst, Tabithankin toiveissa on kymmenen lapsen saaminen ;) Vink vink :D Pidemmät hiukset näyttävät sopivan Mariannelle.
Hmm, mielestäni Marianne ei kotvaa Anelmaa, mutta sopii kuitenkin perheeseen joten äänestin ykköstä :D Musiikki oli muuten sopivasti osan pituinen ;)

Kasa kirjoitti...

Oo, meidän keson kirjastossa ei tietääkseni ole muuta kuin klassista musiikkia. .-P Tai sitten en ole osannut etsiä. .-D Ah, kadehdin kirjastoasi, vaikka siellä vähäinen BSB-tarjonta onkin. .-D Sanos muuta, ensin se lapsi oli tosi vaikea saada alulle, ja nyt sitten menehtyi Anelman mukana. .-< Itsekin oon aina tykännyt tuosta "Marianne kasvoista". .-) Oho, mahtavatko Tabby ja Valio saada haluamansa? ,-) Parempi tosiaan sopeutua Marianneen, kun hän kuitenkin on nykyinen Valion puoliso. .-) Oho, aika hyvin, että musa kesti juuri osan verran. .-D