perjantai 10. toukokuuta 2013

Kello on...

...0:59 ja minä rupean kirjoittamaan Veijareiden osaa! Saa nähdä, millaista jälkeä tulee.. Taaskaan mulla ei soi mitään musaa johtuen juurikin tästä myöhäisestä valvomisajankohdasta, joten saatte poimia tuosta musapalkista jotain


Sain muuten rämplätä noita alt-hymiöitä tosi kauan, ennen kuin löysin haluamani nuoli-hymiön. .-D


Aiemmat osat:
Osa 1: Veijareiden Valioyksilö
Osa 2: Kaksoisolento
Osa 3: Vauvan hankintahuolia
Osa 4: Liian suuri vessa
Osa 5: Pyjamassa hillumista julkisilla paikoilla

Osa 6: 3x teini


Teini-iän kynnyksellä Jonne alkoi tehdä tuttavuutta itseään vanhempiin simeihin. Hän halusi tulla suosituksi uudessa koulussa, joten olisi parempi tuntea jokunen yläkoulusta jo valmiiksi.

Mariannen masu vaan kasvaa. .-) Nyt kun aviopari oli rengastanut toisensa, saattoi Marianne hyvällä mielellä seurailla maha-asukkinsa voimisteluja.

Äh, noloa, en enää osaa hoitaa raskaana olevia simejä. Onneksi Marianne ei tiedä, miten hänen edeltäjänsä kuoli käsissäni, muuten hän varmaankin häipyisi talosta vähin äänin. .-D

Mitä oho, joko te nyt kasvatte teineiksi! Ja seinäkin näkyy olevan alhaalla. .-D Vauhtia Alvi, Jonnen kynttilät on jo sammuksissa, sinulla vielä palaa!

Jonne, tavoitteeksi arpoutui suosio.

Alvi, tavoitteeksi arpoutui suosio.

Alvi löysikin heti saman illan aikana bilevieraiden joukosta kahden salaman yhteensopivuuden: Sirkku Mikalan. Jee, toivoinkin, että joku LC:ni hepuista sopii yhteen Mikalan kanssa, niin hyvä sukunimi! Mikan suurfanitusaikojen jäänteitä.. <3 Molemmilla asutkin niin sävy sävyyn! ,-)

Alvi haaveilee pääsevänsä lakiuran huipulle, ja sattuikin lehdestä bongaamaan alan töitä. Jonne haluaisi puolestaan päästä kenraaliksi sotilasuralla, mutta hänelle ei vielä oikeaa työtä ole löytynyt.

NOIN! Vauvan syntymän aika! Ihanasti muuten Mariannen pyjamapaita sopii huoneen seiniin! Kröhöm, niin, synnytys oli meneillään.

Pienen ähkinnän ja karjunnan tuloksena syntyi Kaapo...

...ja Iivari! Kaksoset, jees! Näyttävät pojat tosi samanlaisilta, mutta Kaapolla on asteen vaaleampi iho kuin veljellään.


Vanhemmat hoivailivat pienokaisia innoissaan. Kahden vauvan hoitaminen ei ollut taakka, päinvastoin: nyt kummallekin vanhemmalle riitti oma vauva kätösiin, eikä tarvinnut kinata, kumpi saisi vaihtaa vaipat. Perhetavoitteiset kun kisaavat moisesta tehtävästä.

Tähän Marianne ja Valio eivät kuitenkaan halunneet tyytyä vähään, joten odotettavissa on lisää vauveleita. Eikös Valiolla muuten ole jo viisi lasta, puolessa välissä mennään!


Marianne alkoi olla kummasti väsyneempi, jolloin hän ei aina jaksanut tulla vauvoja hoitamaan, joten teinitkin pääsivät/joutuivat lastenhoitohommiin toisinaan. Ettei vaan väsymys enteilisi uudesta raskaudesta?!

Klaarankin teini-ikä lähestyi, ja tyttö oli alkanut vilkuilla isoveljien koulusta tuomia kavereita sillä silmällä..

Ja niin sitä ollaankin jo kakun luona! Pidä tällä kertaa varasi, ettet jää ilman kakkua!

Kasvanut Klaara, miten mä laitoin sille noin vahvan silmämeikin? .-o Tavoitteeksi nuori nainen sai mammonan.

En tiiä, mun mielestä nää "Valion piirteet" sopii paremmin teini-tytölle kuin pojalle, mitä te sanotte, kun vertaa Klaaraa ja Jonnea?


No juu, puoli tuntia tuon kirjoittamisessa meni, eikä jälki ollut yhtä hienoa kuin viimeisimmissä osissa, mutta kun ei tekstiä synny niin ei vaan synny. Seuraavasta osasta voisin vaikka spoilia, että siinä näette Klaaran tulevan miehen. ,-) Mä voisin pelailla vielä kullankaivajaa ennen nukkumaanmenoa. ,-)

Kysymys lukijoille:
Sirkku ja Alvi yhteen soppii..
Vaihtoehto 1:.. vaate- ja ihonväriltään!
Vaihtoehto 2: No eikä sovi!

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Onneksi simit eivät tosiaan teidä pelaajasta mitään. Muuten minunkin pelissäni taaperot konttaisivat jonossa karkuun - krhm, niin :D

Alvi tuo oikeastaan hauskaa lisää perheeseen, kun asiaa ajattelen. Hassua miten mollemmille veljeksille sattuikin arpoutumaan suosio. Itselleni tuli kerran Garboreille pelkkiä tietotavoitteita :D *katsoo noppaansa epäilevästi*

Vau, kaksoset! Aiankin Valion toive taitaa olla jo hyvässä vauhdissa :)
Hankala sanoa Klaarasta ja Jonnesta, molemmilla kun on erilaiset nenät ja se aika paljon vaikuttaa piirteisiin. Mutta myönnän kyllä, että Klaara on erittäin hienopiirteinen sim :D

Kasa kirjoitti...

Haha, olisin kyllä pulassa, jos kostonhimoiset simit yhtäkkiä ryöisivät koneen näytön läpi kimppuuni, välillä tulee niitä huonosti kohdeltua. .-D Alvi tuo kivaa vaihtelua muihin lapsiin verrattuna, varsinkin nyt, kun olen päässyt eroon tuosta "kotala-naama"-kammostani. .-D Minun noppani puolestaan lellii Veijareilla tuota suosiota ahkerasti, vaikka mahtuu sekaan muutakin. .-D Tämäpäs sattui, juuri olin lukemassa Alumiinipurjeveneessä Garborien vanhoja osia! Kaksoset tosiaan, aina iloitsen, kun vauvoja syntyy kerralla useampi. .-D Ja helpottaa tosiaan Valionkin tilannetta. .-) Jännää kyllä, miten sama naama on niin erinäköinen eri sukupuolilla! Hienoilta kyllä näyttää Klaaran kasvoilla kokonaisuus. .-)