maanantai 20. toukokuuta 2013

Miksköhän mä...

...en tätä uutta sivupohjaa tehdessäni muuttanut noita leveyksiä niin, ettei nää LC-kuvat menisi aina yli. .-P Noh, olkoot, en jaksa mennä nytkään niitä muuttaaan, enkä sitä paitsi edes tarvii mitään megaisoa tilaa muille postauksille, joten kuvat saavat pomppia vapaasti jatkossakin. .-D

Mä oon viime aikoina todennut, että pelkkä laiskottelu on tosi tylsää pidemmän päälle. Tulee ärsyttävä olo siitä kun on niin hyödytön ja aikaansaamaton! Oon yrittäny opetella niitä aiemmin tekemiäni muistiinpanoja, mut ei siitä tuu paljon mitään, en vaan saa itteäni lukemaan. Muistiinpanojen tekovaihe oli helppo, mut nyt kun niistä pitäisi jotain muistaakin niin... .-s Mulla on muutenkin vaikea motivoitua täydellä teholla niin kaukana tulevaisuudessa olevaan asiaan, ja tehokkaimmillani olen yleensä muutamaa päivää ennen koetta. Huh, kun kalenteria katoin, niin tajusin, että eihän tässä ole kuin kymmenen päivää siihen pääsykokeeseen! Isikin alkaa taas hyväksikäyttää mua nyt parannuttuani, ja vähän tuossa vihjaili, että mun pitäisi huomenna mennä pihaa haravoimaan.. No kuka juuri itki hyödyttömyyttään, huomenna siis vähän kunnon hommiakin tiedossa. .-D

Joo-o, tän piti olla kyllä olla osapostaus Veijareille, kunhan vähän selittelin viime päivien fiiliksiä, kun en alkuperäisten suunnitelmieni mukaan varmaan ehdikään huomenna postaamaan, kun pitää se haravointi hoitaa. .-P Osamusaa mulla ei taaskaan ole, mut laitan nyt musiikiksi yhden euroviisu-biisin, jostain syystä päässä pöyrinyt. <3


Söpön tyttömäinen sukunimi tuolla laulajalla. .-D ♥

Aiemmat osat:
Osa 1: Veijareiden Valioyksilö
Osa 2: Kaksoisolento
Osa 3: Vauvan hankintahuolia
Osa 4: Liian suuri vessa
Osa 5: Pyjamassa hillumista julkisilla paikoilla
Osa 6: 3x teini


Osa 7: Monta Kaapoa


Klaara oli teiniksi kasvettuaan pistänyt luokkansa poikien päät pyörälle, ja monet kuljeksivatkin usein kummin tekosyin Veijareiden tontin lähistöllä toivoen pääsevänsä Klaaran kanssa juttusille. Rohkeimmat kysyivät jopa koulussa, saisivatko tulla koulun jälkeen pistäytymään tytön kotona nopeasti. Vaikka Klaaralla ihailijoita riitti, ei tyttö silti tuntenut kunnollista vetoa ketään kohtaan.


Ennen kuin siis tapasi Kaapon. Klaaran sydän alkoi sykkiä nopeammin hänen kohdattua Kaapon sattumalta Veijareiden talon edustalla. Tyttö meni aivan lukkoon pojan ojentaessa kättään tervehdykseksi. Työpaikan unelmauraltaan löytänyt Alvi naureskeli siskonsa puuhille, kun toinen oli pökkelöitynyt ihastuksensa eteen. Vaivoin Klaara sai kutsuttua Kaapon sisälle, mutta siellä estot vähitellen hälvenivät, ja Klaara uskalsi laittaa kevyttä flirttiäkin peliin.

Valio eteni uransa kanssa päivän kerrallaan. Vaikka hän oli jo pidempään opetusuralla pyörinyt, ei häntä kuljettanut töihin vielä mikään hulppein ajopeli, vaan perus kimppakyydillä mennään. Valiota moinen ei kuitenkaan tunnu häiritsevän. Onhan hänellä vielä aikaa kivuta huipulle.

Pian koittikin kaksosten Iivarin ja Kaapon (tää menee nyt sekavaksi, kun yksi lapsista on Kaapo ja sitten Klaaran poikaystäväkin on Kaapo .-D). Alvi auttoi isäänsä lasken kakuttamisen kanssa. Kaapolla suu söpösti auki Valion sylissä!

Iivari, nuo muhkeat kulmat pukee ihanasti Mariannelta perittyjä "isoja" piirteitä. .-) Ihanaa vaihtelua naamapiirteisiin, kun geenit tuli kerrankin äidiltä.

Kaapo, olen katsonut pienenä (ja vähän isompanakin) sitä Kaapo-lastenohjelmaa, joten en voinut vastustaa kiusausta, vaan jätin vauvaohjelma-Kaapon mukaisesti Veijareidenkin Kaapon kaljuksi. .-D Ja nyt vasta sekavaksi meneekin, kun sotkin kolmannenkin Kaapon mukaan tähän. .--D Tämä kuvassa oleva Kaapo peri taas tutuiksi tulleet Valion piirteet.

Kynttilöiden puhalluksen jälkeen teinit valtasivat keittiön köyttöönsä. Paikalla on Veijari-sisarusten lisäksi myös taas yksi Klaaraa ihaileva teinipoika sekä Niitty. Murh, olisin halunnut parittaa Niityn ja Jonnen, mutta mokomat eivät sovi yhteen. >.-/ Olisi tullut niin kauniita vauvojaah.. ♥

Oih, nyt selvisi, miksei Marianne ollut juhlistamassa kaksosten synttäreitä: hän oli uuvahtanut raskautensa takia! Mut mut, milloin tämä on tapahtunut, edes aamupahoinvointia ei ilmennyt tällä kertaa yhtään. Noh, viikko sitten tähän aikaan mahataudin takia vessassa toistuvasti ravanneena iloitsen Mariannen puolesta, kun aamupahoinvoinnit jäivät väliin.


Marianne sai välillä taistella nopeasti laskevia tarpeitaan vastaan ja uhrautua taaperoita opettamaan. Kaksi vauvaa tietää tuplasti enemmän työtä ja molempien vanhempien on osallistuttava opetukseen.

Tällainen yhteiskuva kaksosista omissa puuhissaan. .-3

Ym, aika rientää... .-D Vastahan se vauva potki ekan kerran ja nyt jo syntyy? Tai sitten olen järjestellyt kuvat väärin... Marianne ei kirkunut synnytyshetkellä tuskissaan vaan hymyili onnellisena. .-) Ai että, enkö joskus kehunut, että Mariannen raskauspyjama sopii makkarin tapetteihin? No verratkaapa pyjamaa ja tuota taustalla näkyvää kehtoa, vielä parempi yhteensopivuus!

Varma-niminen tyttönen syntyi. .-) Marianne ehti säikähtää, kun Varma syntyi pää kummasti kääntyneenä, mutta pian se saatiin osoittamaan oikeaan suuntaan. Varma peri samat värigeenit kuin Kaapo, eli vaalein iho + mustat hiukset + harmaat silmät.

Valio oli jossain kohtaa ehtinyt saamaan töistään tuon ihanan kirjahylly-urapalkinnon, josta pystyy opiskelemaan kaikkia taitoja. Turhaan tuli siis hommattua se kuntolaite ja shakkilauta... Alvi ainakin tykkää, kun voi lukea karismaa kirjasta eikä tarvitse aina tulla hätistetyksi vessan peilin luota. .-D


Myös Jonne ja Klaara olivat löytäneet töitä unelmauriltaan, Jonne sotilasuralta ja Klaara lääketieteestä. Sitten kun kaikki kolmikosta saavuttavat uran huipun voidaankin suunnata stipendirahojen kanssa kohti yliopistoa.. Ja kunhan Jonnelle löydetään kanssa joku kumppani!


Teinitkin pääsivät/joutuivat osallistumaan taaperoiden hoitamiseen ja opettamiseen välillä. Tietysti koulu ja osa-aikatyö hoidettiin ensin, mutta tehoteineille jäi niiden jälkeen vielä vähän ylimääräistä aikaa.

Ja vihdoin on kaksosten aika kasvaa! Söpöä, kun molemmilla on samanväriset pyjamat. .-3 Kaapo ei tosin tunnu olevan kovin iloinen saamastaan tukasta, taisi viihtyä kaljuna paremmin.

Jos Kaapo tämän tukan sitten kelpuuttaisi. .-)

Ja Iivari kohottelee paksuja kulmiaan. ♥ Voi hyvänen aika, kun kummassakin kuvassa joku häärii tuolla takana ja heiluttelee käsiään. .-D

Tätäpä oli kivaa kirjoittaa! Joko tänään oli tuottoisa yö, tai sitten kärsin tarinankirjoittamispuutteesta, kun ei viikkoon ole päässyt mitään satuilemaan, kun ei sairastelumme takia ehditty kuvaamaan tarinoihimme jatkoa ja nyt sitten alkaa kiireiset viikot ennen kesälomaa, jolloin ei myöskään mitään ehdi. .-s Fikulla siis, mullahan ei tässä muuta ole kuin pari pääsykoetta.. Oi joi, mulla oli vielä Kullankaivajakin kesken, mitähän aikaa sitä taas ehtii nukkumaan... .-D Ja hei, en malta olla paljastamatta, että tänään 20.5. on mun nimipäivä. x--> Mut nyt tää julkaistuuu.

Kysymys lukijoille:
Kumpi kaksosista on suosikkisi?
Vaihtoehto 1: Iivari ♥
Vaihtoehto 2: Kaapo ♥

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Tuleepahan munkin nyt kuultua ainakin yks euroviisupiisu :D Vai löysi Klaarakin ihastuksen, onkos näillä ne vaaditut kaksi salamaa keskenään? :D Iivarilla on tosiaan hauskasti myös Mariannen piirteitä, mie arvelen että pojusta tulee vähintään teini-ikään mennessä melkoinen komistus ;) Gah, miekin muistan tuon lastenohjelman ja nyt sen tunnusmusiikki soi miun päässäni :D

Nooh, ehkä Niityllä on se vaadittava määrä salamoita jonkun tulevan Veijarin kanssa...
*vilkuttaa pikku-Varmalle*
Tuo urapalkinto on kyllä hyödyllinen, varsinkin jos sen saa kaiken päätteeksi sopimaan sisustukseen ;)Ja tällainen välihuomautus, että Klaara näyttää söpöltä aamutakissa :D Ja kaksoset ovat kyllä molemmat omilla tavoillaan hyvännäköisiä, Kaapo ehkä enemmän söpöä puolta ja Iivari sitä komeaa :D
Tätä oli kyllä kiva lukeakin! Näkymisiin, mie katoan ostamaan kukansiemeniä ;D

Kasa kirjoitti...

Haa, hienoa, että sinäkin olet nyt kuullut Euroviisukappaleen. .-D Juups, Klaara ja Kaapo sopivat yhteen kahdella salamalla. .-) Iivari on kyllä kivannäköinen piirteineen myös vanhempana, jos spoilailen vähän. .-D Voi ei, itelläkin soi kerran Kaapon tunnusmusa päässä, ja se oli ärsyttävää. .--D Toivotaan tosiaan, että saan jossain vaiheessa kaapattua Niityn Veijareiden sukuun. ,-) Jep, kätevää, kun kaikkia taitopisteitä saa samasta paikasta. .-D Olen tosin jo vähän kyllästynyt siihen, kun nyt Veijareiden suvulla pelaillessani on useampaankin kotiin tullut tuo sama urapalkinto. .-P Hihi, Veijareiden olohuone oli ruskean sävyinen valmiiksi, joten hylly sulautui sinne ihan hyvin. .-D Mäkin pidän Klaaran aamutakista, kivoja noi kamasetin vaatteet. .-3 Kaksosissa on tosiaan eroja naamoissa, mutta nättejä ovat molemmat. .-D Hauskaa, että viihdyit! Minä puolestani kipitän katsomaan Käenpesää, joka alkaa minuutin kuluttua. .-D