keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Oon jo...

...useemman tunnin ootellut, että mulle tulisi nälkä ja voisin mennä tekemään ruokaa, mutta nälka ei jostain syystä tule. Syynä voi tosin olla se, että olen napsinut välillä suolatikkuja tässä koneella ollessani. .-D Kas vain, nyt kun rupesin asiaa miettimään niin eikös vaan heti tule nälkä. .---D Kohta siis kokkailua luvassa..

Mulla on ollut jotenkin ihan turha iltapäivä, kun päästiin koulusta n. tunti aikaisemmin kuin olisi pitänyt,  ja läksyäkään ei ole, kun ennätin tekemään kaikki tehtävät jo ruokavälkällä.. Ihan ahdistaa tämä vapaa-ajan paljous!

Kirjoittelin taas pitkästä aikaa Veijareita eteenpäin! Tätä osaa aloin kirjoittaa jo joskus kesällä.. Huvittavaa, kun olen näissä osien julkaisuissa niin paljon jäljessä, pelatessa menen jo neljännessä sukupolvessa! .-o Veijarit näyttävät kyllä nykyään tosi erilaisilta, varsinkin, kun tällä hetkellä pelailen ilman ladattuja. .-D No mutta, kaikki aikanaan! Toivottavasti pääsette vielä jotenkin mukaan henkilöissä, itse muistan nimet juuri ja juuri. .-D

Aiemmat osat:
Osa 1: Veijareiden Valioyksilö
Osa 2: Kaksoisolento
Osa 3: Vauvan hankintahuolia
Osa 4: Liian suuri vessa
Osa 5: Pyjamassa hillumista julkisilla paikoilla
Osa 6: 3x teini

Osa 7: Monta Kaapoa
Osa 8: Varas, Varma ja Visa

OSA 9: Rahahuolia



Mariannen raskaattomuus ei jatkunut loputtomasti, ja ennen kuin nainen kunnolla tajusikaan, oli hän jälleen raskaana. Pitkiä välejä ei sovi jättää, mikäli pyrimme siihen kymmeneen lapseen.

"Ulkona on niin paljon lunta, että koulu on suljettu". Ja pah, olisikin. Ainakin Veijareiden tontti on aivan lumeton, ja naapuritontilla on jotain epämääräistä sinistä, mitä ei kyllä minun mielestäni lumeksi voi laskea. .-P  Kaapo jokatapauksessa iloitsi ylimääräisestä vapaapäivästä


Ja nyt se meidän pieni Varma jo kasvaa! Fiku toimi muistaakseni meikkaajana, en ole ihan varma. .-D Liian pitkä aika siitä, kun tätä kohtaa pelasin..

Toni viihtyy pelottavan paljon Veijareiden nuorison parissa, tyttöjen kanssa varsinkin. Eikös Toni tutustunut Klaaraankin tämän lapsuus/taapero aikana?

Varma osaa onneksi valita mieluummin ikäistään seuraa leikkikaveriksi. Myös Iivari halii taustalla yhtäväänsä. .-)

Ja täällä nämä penskat ovat kasvamassa!

Kaaposta tuli aikas kivannäköinen kasvun jälkeen. Tykkään yhdistelmästä vaalein iho + tumma tukka. .-3 Tavoitteesta en ole varma, mutta elämäntavoite oli viiden huipputason yrityksen saavuttaminen, jes!

Iivari näyttää puolestaan tältä. Nyt jälkeenpäin katsottuna tajusin, miten paljon Iivuska muistuttaakaan piirteiltään Bonesin Sweetsiä. .-o <3 Myös Iivari haluaa kohottaa viisi yritystä huipulle! Näille kaksosille voi tulla kilpailua. .-D

Seuraavaksi vähän kerrontaa yliopistolta, jonne lähetin vanhimmat lapset + heidän kumppaninsa.


Alvi tulee taksista...

...Klaara tulee taksista...

...ja viimeisenä Jonne tuli taksista!

Noista karseista asukokonaisuuksista on hankkiuduttava mitä pikemmin eroon, joten ensimmäiseksi porukka suuntasi vaateostoksille! Arvonnan perusteella Alvilla kävi tuuri ja hän sai hoitaa vaatteiden oston. Muut jäivät räppäilemään simoleonien saamisen toivossa, sillä vaatteiden lisäksi joukkio tarvitsisi jonkun asunnonkin itselleen.

Auts, eipä kivasti mene, kun raekuuro yllätti räppärit kesken kaiken. Kivusta huolimatta joukkio jatkoi räppäämistä urheasti, mutta kukaan ei tullut antamaan simppoja heille. .-(

Sitten Kaapo keksi, että eräässä tontilla olleessa rakennuksessa oli ekspresson myyntikoju, ja siellä työskentelemällä tienaisi varmemmin kuin räppäämisellä. Kaapon ansiosta opiskelijoiden varat karttuivat huomattavasti!

Sitten vuorossa yliopistoasukkien esittely stailauksen jälkeen:



Jonne ja hänen tuleva puolisonsa Kirsi (kai se oli Kirsi, en oo koskaan varma onko nimi Kirsi vai Kirsti .-D).


Klaara ja Kaapo.


Alvi ja Sirkku.

Sellaista. Mä nyt varmaan meen tosiaan sitä ruokaa tekemään ja sen jälkeen voisin simssiä availla loppupäivän viihdykkeeksi. ,-)

Kysymys lukijoille:
Varma vs Iivari?
Vaihtoehto 1: Iivari
Vaihtoehto 2: Varma

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Sopivasti sain luettua tämän iltapalakarkkia (kyllä, terveeliset ruuat täällä :D ) syödessäni.
Pidän kyllä erittäin paljon sekä Iivarista että Varmasta, mutta Varma voitti yhdellä pisteellä eli nimensä takia. Varma Veijari, se vain kuulostaa niin sopivalta ja vähän kieltämättä enteeltäkin ;)

Virvan toinen versio bongattu!
Muodonmuutokset olivat hyvä lopetustapa. Heh, miekin olen aavistuksen pidemmällä Garboreissa pelissä kuin mitä osissa mutta en sentään noin pitkällä edellä kuin mitä sie. Taidat olla ahkerampi pelaaja, heh :D

Kasa kirjoitti...

Nam, nyt alkoi munkin tehdä mieli karkkia. .-D Onhan mulla muutama namipussi tuolla kaapissa, kun aina kotoa lähtiessä isi antaa karkkipussin matkaevääksi, jota en sitten kuitenkaan jaksa avata, ja muutenkaan ei ole ollut mikään iso naminälkä, joten niitä on vähän kertynyt tonne. .-D Että jos kävisi hakemassa jotain herkkua itellekin. .-D Hehee, Varman nimi on kyllä osuva. .-D Jeps, noita Siniperän valmissimejä näkyy paljon täällä ja Iloliemissä. .-D Tuli kyllä kieltämättä ihan kiitettävästi pidettyä pelitaukoja kirjoituksiin lukiessa viime keväänä, että se saattaa selittää tämän hirmuisen edistyksen. .-D