lauantai 7. syyskuuta 2013

Luin Veijareiden...

...vanhat osat takaperin, kun en saanut tekstiä aikaiseksi. .-D Miksi vanhat kirjoitukset tuntuu aina niin hienoilta ja uutta teksitä on vaikea saada aikaan..? Noh, yritään kuitenkin. Lukumusaksi saatte tästä Allua, kun minä nyt kyseistä biisiä olen kuuntelemassa. .-D Ei taaskaan osaan mitenkään liity.


Aiemmat osat:
Osa 1: Veijareiden Valioyksilö
Osa 2: Kaksoisolento
Osa 3: Vauvan hankintahuolia
Osa 4: Liian suuri vessa
Osa 5: Pyjamassa hillumista julkisilla paikoilla
Osa 6: 3x teini

Osa 7: Monta Kaapoa
Osa 8: Varas, Varma ja Visa
Osa 9: Rahahuolia

OSA 10: Yliopistoarkea


Opiskelijaporukka oli saanut ihan kiitettävästi rahaa stipendeistä: kaikki Veijarini saivat muistaakseni 3 taitopistestipendiä (urapisteistään), urastipendin ja hyvän todistusstipendin! Joukkio sai rakennetuksi ihan kivan kokoisen talon, mutta sisustus hoidettiin sitten halvemmilla kalusteilla. Sentään kaikki mahtuvat halutessaan ruokailemaan samaan aikaan.

Todella tyylikäs makuuhuone: kuusi sänkyä tungettu mahdollisimman pieneen tilaan vierekkäin. Ihanaa yksityisyyttä..

Kerran aamupalaa valmistaessaan Alvi pysähtyi kuuntelemaan veljensä puhelua. Jonne kuulosti jotenkin salamyhkäiseltä ja puhuikin normaalia hiljaisemmalla äänellä. Alvia alkoi huolestuttaa asia, sillä yleensä veljekset uskoutuivat kaikesta toisilleen, mutta Jonne ei ollut maininnut puheluistaan mitään. Toivottavasti Jonne ei nyt ole sekoittunut mihinkään hämärähommiin..

Päätin perustaa Veijareiden yliopistoasumustontille osakunnan, kun siitä saa pisteitä. En tosin tällä hetkellä ole yhtään mukana pisteissä, joten täytyy varmaan niiden laskeminen jättää tekemättä. .-/


Romantiikkaa! Jonne ja Kirsi alkoivat vähitellen tutustua toisiinsa paremmin. Mä vaan julmana heti lähetin heidät yhdessä yliopistolle eivätkä he olleet teineinä yhtään seurustelleen tai mitään. .-D Klaara ja Kaapo puolestaan olivat jo niin kauan olleet yhdessä, että Kaapo päätti kosia Klaaraa, ja tietenkin nainen suostui.

Alvi ja Sirkku sen sijaan eivät olleet saaneet edistystä suhteelleen eivätkä he taida olla edes ihastuneita toisiinsa. .-o Molemmat viihtyvät kyllä yhdessä, mutta opinnot veivät sen verran aikaa, ettei romantiikkaa tämän parin välillä pahemmin ilmennyt.


Hahaa, kivaa kun osakuntatalot saa ilmaista pitsaa. .-9 Tosin tämä kuusikko joutui aika paljon myös kokkaamaan ruokaa itse, kun ei pitsa riittänyt täyttämään kaikkien nälkää kunnolla, varsinkin kun vieraatkin olivat rohmuamassa osuutensa..

Tytöt opiskelemassa!

Hupivälineistö osakuntatalolla oli huonomman puoleinen, mutta onneksi porukka tuli sen verran hyvin juttuun keskenään, että jokaiselle löytyi kaveri taputusleikkejä varten.

Veijareiden osakunta oli vielä uusi ja jäseniä oli vähän, joten he joutuivat usein suositumpien osakuntatalon väen pilkan kohteeksi. .-( Ehkä uusi osakuntatalo nähtiin myös jonkinlaisena kilpailijana, ja eripuraa syntyi myös sen takia.


Joukkio opiskeli ankarasti ensimmäistä loppukoetta varten, ja loppujen lopuksi saatiin ihan hyviä arvosanoja ja palkintorahoja! Kaikki onnittelivat vuoron perään toisiaan hyvistä suorituksista. .-)

Rahapalkkioiden ansiosta myös sisustusta päästiin uudistamaan simien toiveiden mukaan. Sirkku oli kiinnostunut kukkakimppujen tekemisestä ja hän halusi ehdottomasti kukkientekopöydän taloon. Ajatella, miten pienellä muokkauksella yksi sana saa uuden merkityksen: päivänkakkara - päivänkakka.

Vaikka alun perin luulin rakentaneeni ison talon, alkoi se lisäkalusteiden myötä käydä ahtaaksi. Jumppaajat tukkivat usein ahtaat käytävät kokonaan, eivätkä muut päässeet kulkemaan. Kaapo, sen kun loikkaisit siihen sohvalle, niin minä teen kun en kotona mahdu liikkumaan.

Lemmenlillutin on kätevä ilmainen poreamme. .-) Kirsi meni suoraan asiaan, kun luopui uikkareistaan saman tien. .-D

Oijoii. .-s Lehmät ovat vaarallisia, jos ne päästää samaan huoneeseen jonkun pariskunnan kanssa.. Kaapo onnistui jonkun röntgenkatseensa avulla näkemään kulman taakse ja juoksi vimmastuneena paikalle, kun lehmu tuli flirttailemaan Klaaralle. Klaara ei edes pistänyt flirttiä pahakseen, vaan antoi lehmän painaa ison naamarinsa olkapäälleen.


Jälkeenpäin juttu kuitenkin harmitti Klaaraa, sillä nyt hän oli pilannut välinsä kihlattuunsa. Onnettomana Klaara meni suremaan riitaa baaritiskin luokse. Lehmä liittyi hetken päästä naisen seuraan. Hän kehotti Klaaraa olemaan turhaan ikävöimättä ylivakavaa poikaystävää. Klaara tuli paremme mielelle, ja oikeastaan hän viihtyi hyvin tämän naispuolisen lehmän seurassa..

Yliopistoa tulee nyt jonkun aikaa ennen kuin taas palataan normitontille. Hmm, mitenköhän saisin kiihdytettyä osien julkaisemistahtia? Kun alkuun pelasin paljon etukäteen koska pelkäsin kirjoitettavien kuvien loppuvan, mutta nyt pelaaminen on luisunut hallinastani ja lisää kuvia tulee liian lujaa. .-D Noh, näin edetään. Kivaa kun luit!

Kysymys lukijoille:
Pitsaaa!
Vaihtoehto 1: Nams .-3
Vaihtoehto 2: En tykkää..

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Hurr, yliopisto. :) Pelasinkin tänään suunnolleen koko aamun simsiä yliopistolla, tarkemmin sanoen Fiinan pojalla ja Ennin tyttärellä, jotka olin järjestänyt pariskunnaksi.

Ja illan reps päivänkakalle :D
Nuo tontit tosiaan käyvät helposti pienemmiksi kuin mitä rakentamisvaiheessa aavistelee. Taas yksi syy siihen miksi pidän ainakin Garpeilla aika avaraa sistustusta, simit eivät ala inisemään.

Lehmämaskottien vaarat, tosiaan. Mutta joskus ne ovat ihan söpöjä ja silloin kannattaa tutustua. Olen tässä huvikseni myös kuikkinut lehmä- ja laamamaskottien naamareiden alle, että myöhemmin tiedän minkä nimiset ovat söpöimpiä. Ehkä tämä lehmäleidi osoittautuukin hyväksi tuttavuudeksi Klaaran kannalta - tai vähän enemmäksikin?

Kasa kirjoitti...

Nyyh, mulla ei ole tällä nykyisellä koneella yliopistolisäriä asennettuna ja kaipailisin sitä kovasti. Kun on jotenkin turhauttavaa, kun perijällä on jo puoliso ja kaikkea, mutta nuoremmat sisarukset nyhjää yhä talossa teineinä, kun eivät mokomat kasva. .-P Hauskaa, että sinulla on siellä järjestettyjä pareja. .-D Haha, päivänkakan huvittavuus ei rajoitu pelkästään päiväaikaan. .-D Jep, rakentaessa ei aina tule huomioineeksi huoneiden kokoja sopiviksi. .-P Avarassa sisustuksessa on etunsa. .-) Jeeps, nuo lehmät on pilanneet kyllä niin monen pariskunnan tilanteen mun pelihistoriani aikana. .-D Hahaa, mäkin aina tarkkailen maskottien naamarien sisältöä, ja kyllä sieltä usein kivoja kasvoja löytyy. ,-) Lehmän ja Klaaran välit ovat kyllä hyvät, jos sen verran paljastan.. .-D